Frelsesarmeen

Bryter 10 års tradisjon

Del

Støtt Frelsesarmeen – gi en låt til jul! Jule-CDene er en saga blott for Frelsesarmeen. Nå går armeen nye veier og oppfordrer folk til å gi bort Narums låt «Håp i ei gryte» til jul.

− Ved å gi en sang i julegave er du med på å støtte mennesker som har det vanskelig. At vi nå har gått fra den tradisjonelle jule-CDen er unikt i Frelsesarme-sammenheng, sier Andrew Hannevik, informasjonssjef i Frelsesarmeen.

Grytehåpet

Fra å selge jule-CDer med ulike artister, selger Frelsesarmeen i år støttekort der folk kjøper et julekort med en nedlastbar låt. Ved å kjøpe kortet gir man et bidrag til den viktige juleinnsamlingen til Frelsesarmeen – innsamlingen som hjelper tusener av mennesker gjennom hele året.

Frelsesarmeen er stolte av å ha bandet Narum – et av de mest spilte bandene på norsk radio – med på laget. Med den dedikerte låten «Håp i ei gryte» bidrar de til åretes juleinnsamling. Narum ønsker å formidle at den store svarte gryta gir håp gjennom hele året for tusener av mennesker som har det vanskelig. 

− Gi den videre

− For oss er det en ære å kunne gi en låt til Frelsesarmeen. Det er dette vi kan, og det føles bra å bidra med en sang for å kunne gjøre noe for andre. Jeg vil oppfordre folk til å gi låten videre for å støtte Frelsesarmeen og deres viktige arbeid, sier Lars Christian Narum, som har skrevet teksten til julelåta.

Musikk-kortet er vidt distribuert og finnes i Coop, Mester Grønn, Notabene, Norli, Libris og Bok & Media. I kortet får man en unik sang, samtidig som man støtter opp om en betydningsfull sak. Å vise medmenneskelighet betyr mye for mange nordmenn i jula. Dette er en moderne måte å gi støtte på.

− Som Narum synger: «…det er håp i ei stor svart gryte når det lir opp mot juletid».

Narum opptrer med låten for første gang fra en scene på julegrantenningen på Universitetsplassen i Oslo 2. desember.

For mer informasjon eller annet, ta gjerne kontakt:

Andrew Hannevik, informasjonssjef i Frelsesarmeen, telefon: 920 92 142.

Bilder

Gatenære julegryta.
Gatenære julegryta.
Last ned bilde
Naru. Foto: Frelsesarmeen / Johannes Worsøe Berg
Naru. Foto: Frelsesarmeen / Johannes Worsøe Berg
Last ned bilde
Benedikte Narum Jenssen og Hilde Ørsnes i Frelsesarmeen. Foto: Johannes Worsøe Berg.
Benedikte Narum Jenssen og Hilde Ørsnes i Frelsesarmeen. Foto: Johannes Worsøe Berg.
Last ned bilde
Narum. Foto: Johannes Worsøe Berg
Narum. Foto: Johannes Worsøe Berg
Last ned bilde

Om Frelsesarmeen

Frelsesarmeen
Frelsesarmeen
Postboks 6866 St. Olavs Plass
0130 Oslo

22 99 85 00http://www.frelsesarmeen.no

Frelsesarmeen er et mangfoldig og særpreget kirkesamfunn som viser omsorg for hele mennesket ved å tilby suppe, såpe og frelse. Det vil si at vi for eksempel vil mette sultne mager, jobbe for den enkeltes verdighet og fortelle om Guds kjærlighet.

Følg saker fra Frelsesarmeen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Frelsesarmeen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Frelsesarmeen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom