Sony Music Norway

Bryson Tiller annonserer ‘Set It Off’ Europa-turné til høsten - 29. Oktober spiller han i Oslo!

Del

Med seg på turnéen har han stjerneskuddet SZA. 'Set It Off Tour' består av 23 datoer totalt, deriblant Oslo og Sentrum Scenen 29. Oktober. Billetter i salg fra 14. Juli.

Den multiplatina-selgende artisten slapp i mai andrealbumet True To Self, som gikk #1 på Billboard. Forrige uke var han også med som special guest på The Weeknd’s konsert i Bergen. Nå kommer han endelig til hovedstaden igjen, på sin andre headliner-turné, som sparkes i gang i Marseille 17. Oktober. Turnéen gjester totalt 23 byer i 13 ulike land, før den avsluttes i Dublin 30. November.

Bryson slapp debutalbum T R A P S O U L i 2015. Han ble også Grammy-nominert for ‘Best R&B song’ med «Exchange», og vant to BET Awards for ‘Best New Artist’ og ‘Best Male R&B/Pop Artist’.

Bryson Tiller’s True to Self kan høres her:

Apple Music: http://smarturl.it/iTrueToSelf?IQid=rcasite

Spotify: http://smarturl.it/sTrueToSelf?IQid=rcasite

Amazon: http://smarturl.it/aTrueToSelf?IQid=rcasite

Google Play:  http://smarturl.it/gTrueToSelf?IQid=rcasite

Tastemaker-favoritten SZA, som blir med som special guest, slapp nylig sitt etterlengtede album Ctrl. Albumet ble møtt med massiv respons fra både presse og fans, og gikk inn som #3 på Billboard. SZA entret først musikkscenen i 2012, og ble i 2013 den første kvinnelige artisten til å signere med plateselskapet ‘Top Dawg Entertainment’ (Kendrick Lamar, ScHoolboy Q). Den talentfulle artisten er utvilsomt en vi kommer til å se mer til fremover.

SZA's Ctrl  kan høres her:

Apple Music – http://smarturl.it/iCTRL

Spotify – http://smarturl.it/sCTRL

Amazon – http://smarturl.it/aCTRL

Google Play – http://smarturl.it/gCTRL

Tidal – http://smarturl.it/tCTRL

Soundcloud – http://smarturl.it/scCTRL

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Future, Calvin Harris, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom