Fretex Norge AS

Bryllupsaften i Norges største bruktbutikk

Del

Fretexbutikken i Ole Deviks vei 20 på Alnabru har fylt butikken med brudekjoler, selskapskjoler, unike løsninger for borddekking og bærekraftige bryllupsgaver. Nå er det duket for et skikkelig bryllupsbonanza torsdag 14. mars kl 18-21

Bryllup fra Fretex
Bryllup fra Fretex

Unikt og bra for både miljøet og lommeboka


Fretex har ofte kunder innom som planlegger bryllup. De finner både interiør til borddekking og festantrekk til den store dagen. For mange er det viktig å lage et unikt uttrykk, og da kan Fretex være en skattekiste. Kundene forteller også at de er opptatt av å velge miljøvennlige løsninger og at budsjettet når lenger når de supplerer med noe secondhand.
- Vi fikk inn mange nydelig brudekjoler med tilbehør og andre bryllupsartikler, så da var det fristende å samle alt og lage en skikkelig bryllupsfest, sier butikkleder Christine Elmenhorst.

Den som leter skal finne

- De som planlegger bryllup har allerede funnet hverandre, og det er jo det viktigste!, smiler Elmenhorst.

Hun forteller at det noen ganger kan ta litt tid å finne det man er ute etter i en bruktbutikk, men til bryllupsaftenen i Ole Deviksvei 20 kommer kundene til «dekket bord». Dette er en aften for de som planlegger å kjøpe noe og de som vil få litt inspirasjon til unike og bærekraftige løsninger.

- Vi har samlet mange bryllupsartikler og er klare. Antrekk til brudgommen har vi dessverre ikke så mye av, men han er også hjertelig velkommen. Det fine med Fretex er at her kan alle finne noe. Vi ønsker brudepar, brudeparenes foreldre, forlovere, tanter, onkler, søsken, nevøer, nieser, kusiner, fettere, venner og naboer velkomne, avslutter Elmenhorst.

Nøkkelord

Kontakter

Butikkleder Christine Elmenhorst, christine.elmenhorst@fretex.no, Mob: 47 45 75 88
Ole Deviks vei 20, 0666 Oslo

Bilder

Bryllup fra Fretex
Bryllup fra Fretex
Last ned bilde

Lenker

Om Fretex Norge AS

Fretex Norge AS
Fretex Norge AS
Ole Deviks vei 50
0668 Oslo

23 68 11 70https://www.fretex.no/

Fretex er Norges største bruktkjede og en viktig del av Frelsesarmeen Norge. Fretex ble etablert som et industrihjem i Kristiania i 1905 under navnet Elevator. Siden da har Fretex jobbet for å gi mennesker og ting nye muligheter. Fretex er også Norges største arbeids- og inkluderingsbedrift. Formålet til Fretex er å bidra til at mennesker får og beholde arbeid, og bidra til et bedre miljø, gjennom blant annet gjenbruk og gjenvinning. Kjerneverdiene i Fretex er kjærlighet, åpenhet, lønnsomhet og engasjement.

Følg saker fra Fretex Norge AS

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fretex Norge AS på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fretex Norge AS

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom