NKI Nettstudier

Bruk sommeren til faglig påfyll

Del

Sommertid betyr ofte roligere dager- også på kontoret. Sommeren er derfor en ypperlig tid for å oppdatere kunnskapen din.

Faglig påfyll
Behovet for videreutdanning og faglig påfyll øker i takt med utviklingen i samfunnet generelt. Den digitale transformasjonen setter stadig høyere krav til digital kunnskap og nye innfallsvinkler. I de fleste yrker og bransjer er det viktig å holde seg faglig oppdatert innen sitt område. Faglig påfyll og videreutdanning via nettstudier kan være løsningen i en travel hverdag.

Korte kurs
Mange opplever å bli forbigått i sin stilling, fordi de ikke henger med på den digitale utviklingen. Sommeren er en utmerket mulighet til å gjøre noe med dette. De stille sommermånedene gjør det ofte lettere å få gjort de tingene man aldri rekker i en hektisk hverdag. Hvorfor ikke bruke sommeren på å ta ett- eller flere av våre korte kurs for å oppdatere fagkunnskapene dine? Sommerferien er perfekt til å gjennomføre ett- eller flere av våre korte videobaserte kurs!

NKI Nettstudier tilbyr en rekke korte kurs innen flere forskjellige områder:

  • Digitak markedsføringDette er et videokurs i 3 moduler som dekker de fire viktigste Google-verktøyene du bør kunne når du jobber med digital markedsføring. Du lærer også hvordan du markedsfører på Facebook, Instagram og LinkedIn i tillegg til viktige teknologier og teknikker innen digital markedsføring.InDesign
  • Kurset er videobasert, og lærer deg hvordan du produserer trykksaker, dokumenter, magasiner og bøker i InDesign CC. Dette kurset gir en grundig opplæring i alle deler av programmet.
  • Webutvikling(HTML og CSS)Webutvikling er en pakke videokurs som dekker hvordan man lager en profesjonell nettside som fungerer på tvers av alle digitale flater ved hjelp av HTML og CSS.

Er du kun interessert i enkeltprogrammer, har vi korte kurs både i Facebook, Instagram, Google Adwords, Google Analytics, PowerPoint, Wordpress og mange fler. Se alle våre korte kurs og få maks ut av sommeren.

Kontakter

Bilder

Om NKI Nettstudier

NKI Nettstudier
NKI Nettstudier
Universitetsgaten 10
0164 Oslo

67 58 88 00http://www.nki.no

NKI Nettstudier ble etablert i Norge allerede i 1959 og er i dag Nordens største fagskole på nett. I 2007 ble selskapet en del av utdanningskonsernet Intendia Group AS, et av Skandinavias ledende utdanningskonsern med virksomhet i Sverige og Norge. NKI har årlig rundt 10 000 studenter og tilbyr mer enn 330 studiemuligheter innen de fleste fagområder. NKI er levende opptatt av god nettpedagogikk og jobber kontinuerlig med tilrettelegging av best mulig fleksibel utdanning ved bruk av teknologi og læringsmetoder.

Følg saker fra NKI Nettstudier

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NKI Nettstudier på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NKI Nettstudier

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom