Posten Norge

Bring har inngått ny avtale

Del

Bring signerer ny rammeavtale med Lundin Norway på levering av transport- og spedisjonstjenester.

Foto: Posten Norge/Søren Nielsen
Foto: Posten Norge/Søren Nielsen

Rammeavtalen ble signert i januar og har en varighet på tre år, i tillegg til opsjonsår. Avtalen vil dekke transportoppdrag på sjø, vei og luft både nasjonalt og internasjonalt, i tillegg til et vidt spekter av transportrelaterte tjenester. 

Betydningsfull avtale

Etter en god anbudsprosess var det gledelig å sikre en signatur fra Lundin Norway. Dette er en offensiv og spennende operatør på norsk sokkel, og vi gleder oss til å jobbe videre med dem, sier konserndirektør Tore K. Nilsen i Bring.
Bring var opptatt av å tilby miljøvennlige transportløsninger med høy kvalitet og fokus på sikkerhet til konkurransedyktig pris.

Finner nye veier
Bring har mange års erfaring med frakt for oljebransjen og relatert industri, blant annet med bruk av spesialkonstruerte biler.

Vi er godt rustet til å levere gode tjenester til Lundin Norway, og ser frem til å jobbe med dette oljeselskapet, sier Nilsen.

Kontakter

Bilder

Foto: Posten Norge/Søren Nielsen
Foto: Posten Norge/Søren Nielsen
Last ned bilde

Om Posten Norge

Posten Norge
Posten Norge
Biskop Gunnerusgate 14
0185 Oslo

23 14 90 00http://www.postennorge.no

Posten Norge AS er et nordisk post- og logistikkonsern som utvikler og leverer helhetlige løsninger innenfor post, kommunikasjon og logistikk, med Norden som hjemmemarked. Konsernet møter markedet med to merkevarer, Posten og Bring: Posten kjennetegner tilbudet til privatkunden, postkontornettet og den daglige postdistribusjonen til hele det norske folk. Bring retter seg mot bedriftskunder innen post og logistikk i Norden, og består av spesialister med spisskompetanse innenfor hvert sitt område.

Følg saker fra Posten Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Posten Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Posten Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom