Hæren

Brigade Nord med uvarslet reaksjonsøvelse i Indre-Troms og Skibotn

Del

Brigade Nord gjennomfører i uke 43 en uvarslet reaksjonsøvelse for om lag 2000 soldater i Indre-Troms, og ber sivilbefolkningen vise økt aktsomhet.

Hensikten med øvelsen er å øve hurtig reaksjon og oppdragsløsning. Videre skal brigaden kunne løse oppdrag i ulike innsatsområder. 

Avdelingene i Indre Troms vil fra tirsdag 24. oktober løse oppdrag fra garnisonene på innlandet og opp mot Skibotn. Panserbataljon og 2. bataljon med sine samvirkelementer fra Artilleribataljon, Ingeniørbataljon, Stridstrenbataljon, Sanitetsbataljon og Militærpolitikompaniet utgjør hovedstyrken i operasjonen. Heimevernet støtter Brigade Nords operasjoner med avdelinger fra HV-16. 

Det vil være store beltegående og hjulgående kjøretøy i øvingsområdet, og vi henstiller til sivilbefolkningen å være aktsom i nærheten av våre avdelinger. Etterkom eventuelle påbud og forbud gitt av soldatene som trener, og hold god avstand til militære kjøretøy og installasjoner. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Hæren

Hæren
Hæren
Hærstaben, Rusta leir
9325 Bardufoss

+47 03003https://forsvaret.no/hæren

Følg saker fra Hæren

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Hæren på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Hæren

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom