Skadedyrbedriftenes Bransjeorganisasjon

Bønder får tillatelse til å forgifte Norge?

Del

Det åpnes i disse dager for at bønder igjen kan få tillatelse til å benytte rottemidler på egen eiendom. Får å få tilgang til dette må de kun gjennomføre ett svært tidsbegrenset kurs (2-3 timer). Tilgangen til rottemidler ble stoppet p.g.a. de mange uheldige virkninger disse midlene hadde på ikke måldyr, som villfugl, rovdyr og husdyr. Ved å slippe løs 40.000 bønder med rottemidler vil vi igjen få en meget uheldige og uholdbar situasjon. SkaBra har i høring til Mattilsynet uttrykt sterk bekymring for foreslått tillatelse.

Nøkkelord

Kontakter

Rune Bratland
Styreleder
SKABRA
rune.bratland@skadedyrservice.no
90232810

Dokumenter

Om Skadedyrbedriftenes Bransjeorganisasjon

Skadedyrbedriftenes Bransjeorganisasjon
Postboks 1, Ytre Arna
5889 BERGEN

Skadedyrbedriftenes Bransjeorganisasjon (SkaBra) er en nonprofit organisasjon som arbeider for å fremme medlemmenes(skadedyrbedrifter) sin interesse i samfunnet. Vi har tett dialog med Folkehelseinstituttet avd, skadedyr og arrangerer årlig ett to dagers seminar med fokus på læring og kunnskapspåbygging.

SkaBra rebpresenterer ca. 80 % av alle godkjente skadedyrbekjempere i Norge og er ett aktivt medlem i CEPA(Confederation of Pest Management assosiation)

Følg saker fra Skadedyrbedriftenes Bransjeorganisasjon

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Skadedyrbedriftenes Bransjeorganisasjon på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Skadedyrbedriftenes Bransjeorganisasjon