Blueair

Blueair Classic 405 er best i test i uavhengig test av luftrensere

Del

Blant 12 forskjellige merkevarer har Blueair Classic 405 en "overlegen luftrensingskapasitet" i følge de uavhengige og krediterte testlabratoriene Intertek Testing & Certification og IBR Laboratories i Storbritannia. Testen er utført på vegne av Testfakta Research.

Blueair har igjen fått en utmerkelse for den unike filtreringsteknologien HEPASilent™, som fjerner 99,97 prosent av alle luftbårne partikler ned til 0,1 mikron i størrelse, inkludert pollen, røyk, støv, mugg, sporer, bakterier og kjæledyr allergener.

- Blueair Classic 405 er helt klart den luftrenseren med høyest luftrensingskapasitet, sier Carl-Magnus Brandberg, administrerende direktør for Testfakta Research. - Selv på laveste hastighet klarer Blueair å rense luften i et rom på 41 kvadratmeter, sammenlignet med 5-24 kvadratmeter for de andre produsentene som er testet.

- Takket være vår patenterte HEPASilent™-teknologi har våre luftrensere en overlegen kapasitet, selv på lav hastighet. Derfor er også våre produkter stille og energieffektive, sier Johan Skåntorp, leder for research og utvikling i Blueair. 

Følgende luftrensere ble testet:

 • Philips AC3256
 • Dyson Pure Cool Link TP02
 • Electrolux EAP300
 • Coway AP-1008DH
 • Fellowes AeraMax DX95
 • Meaco CA-HEPA 47x5
 • Wilfa   AP-5W
 • DēLonghi AC150
 • Stadler Form Viktor V-002
 • Airfree P100
 • Wood's ELFI 300
 • Blueair Classic 405

Om Blueair Classic 405
Classic 405 er en Wi-Fi-aktivert luftrenser for kontor eller hjemmebruk. Den kombinerer Blueair-patenterte HEPASilent™-teknologi med funksjonelle svenske designfunksjoner, som for eksempel et digitalt display med berøringskontroll. Den er energieffektiv, jobber stille og er laget av materialer som kan resirkuleres.

https://www.blueair.com/se-en/news/blueair-classic-405-best-test-independent-laboratory-testing-air-purifiers

Hvorfor bruke en luftrenser?
I tillegg til pollen og forbrenningsgasser som kommer inn i bygninger, gjør kjemikalier i maling, møbler og klær, samt rengjøringsmidler, mugg og støv innendørsluften opp til fem ganger mer forurenset enn uteluften, ifølge USA Environmental Protection Agency (EPA). i Det gjelder både boliger i byen og på landet. Ifølge EPA, bruker folk også 90 prosent av tiden sin innendørs.

Om testen
Testfakta Research gjennomførte komparative laboratorietester av luftrensere med det formål å sammenligne ytelsen til luftrensere solgt på britiske og nordiske markeder. Laboratorietestene ble utført av Intertek Testing & Certification og IBR Laboratories i Storbritannia. Testen ble utformet av Testfakta Research med modeller som passer for et mellomstort rom. Kapasiteten ble testet i henhold til teststandard ANSI / AHAM AC1-2015, som måler produktets kapasitet til å eliminere ulike typer partikler (støv og pollen). De 12 forskjellige modellene ble testet på kapasitet ved 37dB og med maks hastighet. De ble også testet for brukervennlighet og ozonutslipp.

http://www.testfakta.com/test/which-air-purifier-to-buy-test-gives-answers/

Nøkkelord

Kontakter

For mer informasjon, ta kontakt med: Sara Alsén, Head of Communication and Sustainable Business, Tel: +46(0)761107057, sara.alsen@blueair.com.

Bilder

Om Blueair

Blueair
Blueair
Danderydsgatan 11
114 26 Stockholm

+46 8 679 45 00http://www.blueair.com/no

Blueair er en av verdens ledende produsenter av luftrensingsløsninger for hjemmebruk og profesjonell bruk. Blueair er grunnlagt i Sverige og leverer innovative, prisvinnende, energieffektive produkter og tjenester til forbrukere i over 60 land rundt om i verden. Blueair er en del av Unilever-familien. http://www.blueair.com