Sony Music Norway

Bli med på en reise gjennom Keshas liv i låta "Learn to Let Go"

Del

Tredje sport fra hennes nye studioalbum "Rainbow" ute i dag!

“Learn to Let Go” – tredje spor fra hennes kommende album “Rainbow” ( Ute 11. august på Kemosabe Records/RCA Records) – har blitt som et mantra for sangeren. Sammen med «Praying» og «Woman» har Kesha satt tonen for det nye albumet. Hennes første album siden 2012.

Pre-order og download linker under. Se videoen, regissert av Isaac Ravishankara, her: http://smarturl.it/vLTLG

Låta er inspirert av en venn som holder hodet hevet på tross av livets utfordringer. I låta velger Kesha forløsning fremfor å bære nag, omfavner fortiden uten å la den definere henne når hun synger «The past can't haunt me if I don't let it/Live and learn and never forget it.»

Kesha skrev sangen sammen med Stuart Crichton og hennes egen mor, Pebe Sebert. Låta er produsert av Crichton og Ricky Reed. Som en av de første sangene skrevet for albumet, nikker «Learn to Let Go» mot Keshas tidligere hits med hennes særegne vokalkrumspring og storslåtte refreng.

I en gripende video som slippes sammen med låta, får vi se Kesha i barndommen, i hjemmevideoer filmet av tanten. I klipp mellom fortid og nåtid ser vi den kvinnen Kesha er i dag, og  hvordan hun omfavner barnet i seg. Man kan godt si at dette er videoen Kesha har ventet hele livet på å gi ut. 

Kesha skriver om sangens skapelse og inspirasjon i et essay publisert i HuffPost.  "This song, and the ideas behind it, were a big part of this record," skriver hun. "This idea of learning to let the negative things go has been extremely helpful for me over the last few years and I hope it resonates with others."

Les hele essayet her via HuffPost: http://www.huffingtonpost.com/entry/kesha-learn-to-let-go_us_59790480e4b02a8434b3841f

'RAINBOW' - ALBUM

iTunes: http://smarturl.it/iKRainbow

Apple Music: http://smarturl.it/apKRainbow

Amazon Music: http://smarturl.it/azKRainbow

Google Play: http://smarturl.it/gpKRainbow

Spotify: http://smarturl.it/spKRainbow

"LEARN TO LET GO"- SINGLE

iTunes: http://smarturl.it/iLTLG

Apple Music: http://smarturl.it/apLTLG

Spotify: http://smarturl.it/spLTLG

Amazon Music: http://smarturl.it/azLTLG

Google Play: http://smarturl.it/gpLTLG

Video: http://smarturl.it/vLTLG

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

THÅSTRÖM annonserer syv festivalspillinger - deriblant fire norske - sommeren 2018!7.12.2017 11:55Pressemelding

Sveriges største rockestjerne heter Thåström. Med en fortid i blant annet Ebba Grön og Imperiet har han vært høyaktuell i fire tiår, og han fortsetter kontinuerlig å utvikle sin patenterte Europablues til nye nivå. Med det kritikerroste albumet Centralmassivet i ryggen, og en høstturné som solgte nesten 100 000 billetter, annonserer han i dag syv festivalkonserter i Skandinavia til sommeren - blant dem hele fire norske.

CLMD slipper debutalbumet "Phases"!1.12.2017 06:00Pressemelding

«Phases» er det etterlengtede debutalbumet til et av de mest spennende navnene innenfor norsk electronica, CLMD. Albumet representerer på mange måter Martin Danielles personlige og musikalske utvikling gjennom de siste årene, og forteller historien om CLMDs forskjellige kreative «phaser» gjennom karrieren. Hvert spor markerer et øyeblikk eller en periode i Martins kunstneriske utvikling av CLMD, og albumet er slik sett en slags musikalsk journal av CLMDs reise på både godt og vondt.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom