Norges Jeger- og Fiskerforbund

Bli med oss på fisketur

Del

Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) inviterer deg med på fisketur i sommer, og har satt opp 253 fisketurer som du kan være med på. Introfiske er et tilbud til alle som vil ut og kjenne at det napper i stanga. Samme hvor i landet du holder til, så har vi et tilbud nær deg. ​

Introfiske retter seg mot nye fiskere og fiskere som har lyst til å lære nye metoder eller bli med på nye og annerledes fiskeopplevelser. Hensikten er at de skal få erfaring, slik at de kan dra på tilsvarende fisketurer på egenhånd. NJFF tilbyr makrellfisketurer, fisketurer i lakseelva, artsfiske, fluefiske etter gjedde, kveitefiske, dorgeturer og mye mer. 

Se alle de 253 tilbudene på www.njff.no/introfiske

På de fleste arrangementene er fangstsannsynligheten stor – noe som gir mestringsfølelse.

For a​lle

Alle kan delta på introfisketurene. Du kan gjerne ha fisket før, men introfisketurene er for deltagere som er nye i forhold til aktuell fiskeform. Alle deltakere vil bli møtt av erfarne instruktører som gir veiledning.

- Er du ihuga laksefisker, vil du eksempelvis ha lite utbytte av introfiske etter laks, men kanskje du kunne tenke deg å bli med på havfiske? Dette altså turer for nybegynnerne innenfor aktuell fiskeform, sier Steinar Paulsen, sportsfiskekonsulent i NJFF.

Introfiske spenner fra de enkleste fisketurene til mer spesialiserte fiskeformer. Felles for dem er at alle kan delta, her er det ikke krav om hverken erfaring eller medlemskap. Billig er det også, ofte til og med gratis. Deltagerne møter sportsfiskere som deler på den kunnskapen de har, og vi kan love en hyggelig fisketur og litt læring attåt. 

Variert og spennende

Blant alle tilbudene om fisketurer kan vi nevne noen eksempler:
- Gjeddefiske i Trollvann
- Havfiske for nybegynnere
- Storseifiske på Frøya
- Moderne abborfiske
- Sjøørretfiske med fluestang
- Harvefiske etter ørret
- Predatorfiske etter gjørs og gjedde
- Slik fisker du med oter på havet
- Fiske i nære byområder

Introfiske strekker seg fra 1. mai – 31.oktober. Flesteparten av fisketurene går naturligvis om sommeren.

Vi har tilbud om fisketurer i både ferskvann og saltvann, så her er det noe for alle.

Bli med på introfiske med NJFF

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Norges Jeger- og Fiskerforbund

Norges Jeger- og Fiskerforbund
Norges Jeger- og Fiskerforbund
Hvalstadåsen 5
1378 Nesbru

66 79 22 00http://www.njff.no

Norges Jeger- og Fiskerforbund er den eneste landsdekkende interesseorganisasjon for jegere og fiskere i Norge. Vi er en partipolitisk nøytral organisasjon, men har et sterkt jakt-, fiske-, og naturpolitisk engasjement i mange saker.

Følg saker fra Norges Jeger- og Fiskerforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Jeger- og Fiskerforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges Jeger- og Fiskerforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom