Fjordkraft

BKK, Skagerak Energi og Statkraft vurderer å børsnotere Fjordkraft

Del

Pressemelding fra Fjordkraft, 24.november 2017:

Fjordkraft AS har hatt en særdeles positiv utvikling de senere årene. Eierne BKK (48,85 %), Skagerak Energi (48 %) og Statkraft (3,15 %) ønsker nå å legge til rette for ytterligere vekst og utvikling av selskapet gjennom en børsnotering.

– En børsnotering vil bidra til å posisjonere selskapet for nye muligheter i energi- og strømmarkedet, sier Fjordkrafts styreleder Robert Olsen.

De regionale energiselskapene BKK og Skagerak Energi har salg av strøm som en strategisk del av sin virksomhet og vil fortsette som betydelige eiere i Fjordkraft etter en eventuell børsnotering,

Selskapet har engasjert ABG Sundal Collier som hovedrådgiver og SpareBank1 Markets som medrådgiver for å vurdere en børsnotering.

– Vi forventer at prosessen konkluderes i løpet av 2018, forteller adm. direktør Rolf Barmen i Fjordkraft.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Fjordkraft

Fjordkraft er strømleverandør til privatkunder og bedrifter over hele Norge. 1,3 millioner mennesker har Fjordkraft i stikkontakten. Fra april 2017 er Fjordkraft både strømleverandør og mobilleverandør. Fjordkrafts virksomhet er innkjøp og videresalg av strøm og mobiltelefoni.

Fjordkrafts har 220 fast ansatte og hovedkontoret er i Bergen. Selskapet har også kontorer i Sandefjord, Trondheim, Oslo og Stavanger. I 2017 omsatte Fjordkraft-konsernet for 4,4 milliarder kroner. Fjordkraft Holding ASA ble børsnotert 21.mars 2018.

Følg saker fra Fjordkraft

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fjordkraft på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fjordkraft

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom