Danske Bank

Betal togreisen med MobilePay

Del

Med et tastetrykk på mobilen kan du komme deg fra der du er til hvor som helst i Norge.

Fra og med i dag kan reisende med NSB betale for togreisen med MobilePay.

- Ved å tilby de reisende med NSB å betale med MobilePay blir vi først ute med mobilbetaling på tog i Norge, og vi tror vi at svært mange vil oppdage hvor enkelt og raskt man kan betale togreisen med denne løsningen, sier landsjef i Danske Bank, Trond F. Mellingsæter.

Mange av de reisende med NSB benytter i dag digitale løsninger, og de ønsker at det skal være enkelt og raskt å kjøpe billett. Nå kan de enkelt benytte MobilePay som betalingsløsning i NSB app.

- NSBs mest fornøyde kunder, er de som i dag benytter NSB app. Nå har app blitt vår største salgskanal, og ved å tilby enda enklere betalingsløsninger vil dette bli en enda mer attraktiv løsning for våre kunder, sier Kristin Kjøge Jansson, leder for salgskanaler i NSB.

NSB app gir de reisende fra i dag av muligheten til å betale med MobilePay på alle billettyper; periodebilletter både for NSB, Ruter, Kolumbus og Skyss,  samt enkeltbilletter for NSB og Ruter.

- Du behøver ikke lenger å taste inn dine kortopplysninger, og kan dermed enkelt ”swipe” deg fra A til B, avslutter Mellingsæter.

Slik benytter du MobilePay i NSB app:

1) Finn reise
2) Velg MobilePay som betalingsmåte – logg inn med kode/fingeravtrykk og bekreft med swipe. Så få du kvittering
3) Billetten ligger klar i NSB-appen 

Kontakter

Kontaktperson Danske Bank:
Stian Arnesen
Markeds- og kommunikasjonsdirektør T: 970 12 350

Kontaktperson NSB:
Åge-Christoffer Lundeby
Kommunikasjonssjef, NSB Persontog T: 916 53 449

Bilder

Om Danske Bank

Danske Bank
Danske Bank
Postboks 4700
7466 Trondheim

08540http://www.danskebank.no
Vi er banken for de gode person- og bedriftskundene. Vi tilbyr personlig rådgivning, god service og produkter tilpasset kundenes behov.

Følg saker fra Danske Bank

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Danske Bank på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Danske Bank

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom