Ving Norge

Bestiller reiser for nær 800 millioner

Del

Så fort julematen er spist og gavene åpnet starter planleggingen av neste års sommerferie. I løpet av de neste fem ukene vil nordmenn bestille pakkereiser for rundt 768 millioner kroner. Det viser beregninger fra Norges største feriearrangør, Ving.

- Jula er høysesong for ferieplanlegging, både familieferier og turer med vennegjengen. Det er når vi har ferie vi har tid til å planlegge den neste ferien. Tall fra Google viser at reisesøkene starter allerede ved 21-tiden selveste julaften, sier kommunikasjonsdirektør Tonje Løkaas Fossum i Ving. 

Beregninger fra Ving viser at vi i løpet av de neste fem ukene kommer til å bestille totalt 100 000 pakkereiser til en verdi av nærmere 800 millioner kroner.

- Det tilsvarer hele 2857 solgte reiser per dag, 119 reiser i timen eller 2 reiser i minuttet, smiler Løkaas Fossum. Hun tror mange av dem som gikk glipp av sol og varme i sommer vil være tidlig ute for å sikre seg godt sommervær neste år.

- De som bestiller tidlig vet at de har det beste utvalget, spesielt alle som ønsker større familierom eller plass på våre mest populære hotell, fortsetter kommunikasjonsdirektøren.

Det er først og fremst Middelhavet som frister nordmenn i sommerhalvåret, og det er Mallorca som ser ut til å bli sommerens store feriefavoritt hos Ving. Hittil er 20 prosent av reisene til den populære ferieøya solgt.

Beregninger fra Ving tyder på at rundt 670 000 nordmenn vil reise på en pakketur i løpet av sommersesongen.

Fem på topp hos Ving (mest solgt per nå):
1. Mallorca
2. Kreta
3. Rhodos
4. Antalya-kysten
5. Kypros

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Ving Norge

Ving Norge
Ving Norge
Dronning Eufemiasgate 16
0191 Oslo

915 08 888http://www.ving.no

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 170 reisemål i over 40 land. Ving arrangerer charterreiser, fleksible pakkereiser med rutefly, i tillegg til flybilletter og hotell for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett, telefon og i utvalgte reisebyråer over hele landet.

Ving Norge AS har 89 ansatte og over 400 000 reisende årlig. Ving Norge AS inngår i det internasjonale reisekonsernet Thomas Cook Group plc som er børsnotert i London.

Følg saker fra Ving Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Ving Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Ving Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom