Nærings- og fiskeridepartementet

Besøker hav-bedrifter over hele landet

Del

Denne uka tømmer vi lokalene. Ansatte i Nærings- og fiskeridepartementet reiser ut i landet på besøk til bedrifter, i år møter vi dem som jobber med havet. Til sammen skal vi besøke mer enn 70 bedrifter, fra Båtsfjord i nord til Lyngdal i sør.

Næringsministeren legger også ut på havturné denne uka, han skal besøke en rekke steder langs kysten fram til sommeren.

- Vi vil at Norge også i framtida skal være best på hav. Derfor legger jeg ut på turné for å besøke havbedrifter og møte landets haveksperter, sier næringsminister Torbjørn Røe Isaksen.

Mer enn 200 000 personer jobber innenfor sjømat, maritimt og olje- og gass. Dette er fremtiden for Norge.

- Vi ønsker å møte de som har gode ideer, utvikler nye og spennende teknologier og som tror på at havet er fremtiden for Norge, sier fiskeriminister Per Sandberg (Frp).

Nærings- og fiskeridepartementets jobber både innenfor havnæringene men også for næringslivet generelt. Bedriftene som inviterer inn til besøk får presentere sin virksomhet for departementet, og de får et innblikk i hvordan departementet jobber. De får dessuten muligheten til å gi nyttige innspill til regjeringens politikk og, ikke minst, gi innspill til hvordan vi bør jobbe videre i 2018 med den store havsatsingen. 

Kontakter

Om Nærings- og fiskeridepartementet

Nærings- og fiskeridepartementet
Nærings- og fiskeridepartementet
Kongens Gate 8
0032 Oslo

Pressevakt: 902 51 303 (ikkje SMS)https://www.regjeringen.no/nfd

Departementet (NFD) utformar ein framtidsretta nærings- og sjømatpolitikk.

Innsyn: NFDs postjournal er søkbar hos www.eInnsyn.no

Du kan følgje NFD på Twitter | Facebook  | Flickr

Følg saker fra Nærings- og fiskeridepartementet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nærings- og fiskeridepartementet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nærings- og fiskeridepartementet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom