Thon Hotels

Bergens beste hotell!

Del

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen har kapret førsteplassen på TripAdvisor i Bergen og er i følge brukerne nå byens beste hotell.

Hotellet sto ferdig totalrenovert i januar 2016 og har på det siste halvåret klatret til topps på rangeringen til det populære nettstedet, med strålende tilbakemeldinger fra gjestene. «God service i alle ledd, høyt nivå på frokost og kveldsmat, og at vi alltid gjør «det lille ekstra» for gjestene våre, er det som går igjen på tilbakemeldingene vi har fått», sier konstituert hotellsjef Veronica Nortvedt.

Toppscore på TripAdvisor

«Kjempetrivelig personale, et gedigent pluss for kveldsmat, servicen var kjempegod! Blide mennesker som gjorde sitt ytterste for hotellet. Det virket som folk hadde kunnskap om det de drev med - både de som stod i resepsjonen og de som jobbet i restauranten. Alle var genuint opptatt av at gjestene skulle ha det bra! Vi ble tilbudt kaffe, hotellets spesielle desserter, og lignende. Frokosten var over all forventning med tilbud til alle og enhver, hjemmelaget smoothie, ferskpresset juice, økologisk, glutenfritt, hjemmelaget pålegg, osv. Alt som var lagd var helt riktig tilberedt. Som kostrådgiver, matentusiast og trener får frokosten en terningkast 6+! Vi ble over en ekstra natt grunnet frokosten», sier tidligere gjest Catharina N.

Finalist i «Norges Beste frokost» kåring

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen er en av fire Thon-hoteller som er med i finalen om «Norges beste frokost». Konkurransen «Twinings Best Breakfast» arrangeres for 12. gang av Haugen-Gruppen, og vinneren blant de 11 gjenværende finalistene kåres i løpet av høsten. «Vi vet hvor viktig en god frokost er for våre hotellgjester. Derfor har vi stort fokus på å servere den beste starten på dagen med lokale råvarer, flere typer nystekt brød, hjemmelaget pålegg, smoothies og mye annet godt» sier konstituert hotellsjef Veronica Nortvedt.

Fakta om Thon Hotel Rosenkrantz Bergen

Thon Hotel Rosenkrantz Bergen er et moderne hotell i hjertet av Bergen sentrum med 129 rom, moderne konferanseavdeling med 8 møterom og kapasitet opp til 170 personer. Det er lagt stor vekt på komfort på rommene med Smart-TV, Bose-anlegg, og morgenkåper på alle rom. Det serveres en velsmakende frokostbuffet med fokus på lokale råvarer. På kveldene serveres det også kveldsmat fra søndag - torsdag i vår gjestelounge, som er inkludert i prisen. Ønsker gjestene å trene, har vi også et moderne treningsrom tilgjengelig.

Kontakter

Bilder

Om Thon Hotels

Thon Hotels
Stenersgata 2
0105 Oslo

+47 23 08 00 00https://www.thonhotels.no/

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder, og er en del av Olav Thon Gruppen. I Norge finnes ca. 70 hoteller, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam. Thon Hotels har over 2,6 millioner gjestedøgn i løpet av et år. Vi er medlem av verdens største allianse av uavhengige hotellkjeder, Global Hotel Alliance (GHA).

Følg saker fra Thon Hotels

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Thon Hotels på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Thon Hotels

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom