Hæren

Beredskapsøvelse i Brigade Nord

Del

Brigade Nord iverksatte på kvelden søndag 21.mai en uvarslet beredskapsøvelse, som omfatter deler av Brigadens avdelinger i Nord-Norge. Økt militærtrafikk langs E6 og E10.

Brigade Nord gjennomfører i perioden fra søndag kveld 21.mai til tirsdag 23.mai en uvarslet beredskapsøvelse for deler av sine avdelinger i Nord-Norge.

Dette innebærer at en styrke oppsatt med bl.a. Leopard 2A4 stridsvogner, CV90 MKIII stormpanservogner blir sendt med tungtransport langs E6 fra Indre-Troms til Evenes via E10. På Evenes vil de gjennomføre en samøving med HV-16, før de er planlagt å returnere ila. tirsdag 23.mai 2017. Befolkningen langs denne strekningen og på Evenes, vil merke økt militær aktivitet og tilstedeværelse i perioden.

Trafikalt vil dette merkes mest fra kvelden 21.mai til mandag formiddag 22.mai, og på dagtid tirsdag 23. mai. Materiellet vil i hovedsak forflytte seg på hjul og tungtransport. Deler av kolonnene er saktegående, og de fleste tar stor plass i veibanen. Vi ber derfor trafikkantene på strekningen Indre-Troms - Evenes vise økt aktsomhet.

Nøkkelord

Kontakter

Om Hæren

Hæren
Hæren
Hærstaben, Rusta leir
9325 Bardufoss

+47 03003https://forsvaret.no/hæren

Følg saker fra Hæren

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Hæren på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Hæren

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom