Byggenæringens Landsforening

Ber om innspill på tiltak for å flere kvinner til å velge byggenæringen

Del

Hold av datoen 30. januar! Byggenæringens Landsforening (BNL) inviterer til møteplass som skal komme opp med konkrete tiltak for å øke kvinneandelen i bygg- og anleggsnæringen.

Jon Sandnes, adm. dir i BNL. Foto: Moment Studio /BNL
Jon Sandnes, adm. dir i BNL. Foto: Moment Studio /BNL

– Med bare 8-9 prosent kvinneandel totalt sett, og kun 2 prosent på fagarbeidersiden er det åpenbart at vår næring ikke oppfattes som et attraktivt arbeidssted for alle, noe jeg ønsker at den skal være. Det nytter ikke lenger med prat, nå må det handling til, sier Jon Sandnes, adm. dir i BNL.

Hold av 30. januar!
BNL går derfor i bresjen for å samle hele næringen - det være seg enkeltpersoner, organisasjoner eller bedrifter som har konkrete ideer til tiltak som kan endre på disse tallene, til et felles forum. Vi har nå satt en dato 30. januar for den første samlingen.

– Vi skal sørge for å tilrettelegge den møteplassen. Om det kommer 20, 40 eller 100 stykker, så skal det bli plass til alle. Nå håper jeg folk vil hive seg rundt og melde sin interesse,  sier han, og oppfordrer alle som vil være med om å ta direkte kontakt med ham personlig eller BNL ved kommunikasjonssjef Siri Stang.

Samlingen vil være på Næringslivets hus på Majorstuen. Mer informasjon og påmelding kommer.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Jon Sandnes, adm. dir i BNL. Foto: Moment Studio /BNL
Jon Sandnes, adm. dir i BNL. Foto: Moment Studio /BNL
Last ned bilde

Lenker

Om Byggenæringens Landsforening

Byggenæringens Landsforening
Byggenæringens Landsforening
Postboks 7187 Majorstuen
0307 OSLO

23 08 75 00http://www.bnl.no

BNL er en paraplyorganisasjon for 15 bransjer i byggenæringen som har over 4000 medlemsbedrifter og sysselsetter mer enn 70 000 ansatte. BNL ble etablert i 1997 og er i dag den nest største landsforeningen i NHO.

BNL organiserer industri og eiendomsbedrifter, samt utøvende håndverkere og entreprenører.

BNL  tilbyr medlembedriftene veiledning i kollektiv og individuell arbeidsrett, tilgang på prognoser og annen rådgivning.

Følg saker fra Byggenæringens Landsforening

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Byggenæringens Landsforening på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Byggenæringens Landsforening

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom