Bedriftsforbundet

Bedriftsforbundet tilrettelegger for gründere

Del

- Gründerne må få de rammevilkårene som skal til for å kunne bli økonomisk bærekraftige og verdifulle bidragsytere i samfunnet. Derfor lager Bedriftsforbundet nå en revolusjonerende medlemspakke for Gründerklubbens medlemmer, sier Olaf Thommesen, administrerende direktør i Bedriftsforbundet.

- Gründerrollen er i endring. Bedriftsforbundet har jobbet med gründerne i 25 år og fulgt utviklingen. I en enorm teknologisk utvikling trenger gründerne andre rammevilkår enn for bare få år siden. Det må helt overordnet bli enklere å starte ny virksomhet, sier Olaf Thommesen.

Gründerklubben er for gründere – av gründere. Den er også åpen for andre som jobber for at Norge skal bli verdens mest innovative land.

- Samarbeidet med Bedriftsforbundet ser vi på som en viktig milepæl. Viktigere enn noen gang er det å få satt fokus på en næringspolitikk som gir like gode, eller bedre, konkurransevilkår enn landene vi konkurrerer med. Det er et stort engasjement i gruppen. Allerede denne høsten kan vi få gjennomslag for skatteincentiver for investorer som tar risiko i oppstartsselskaper, en reell opsjonsordning, gründerlån og andre saker som vi har kjempet for lenge. Sammen med Bedriftsforbundet kan vi få et enda større fokus på gründerpolitikk. Våre medlemmer vil dessuten få tilgang til et fordelsprogram som de kan dra stor nytte av til en svært gunstig pris, sier Berg Moe i Gründerklubben.

For mer informasjon; kontakt

Adm.dir i Bedriftsforbundet, Olaf Thommesen, 975 48585

bf_logo

Idea gardener i Gründerklubben, Berg Moe, 970 25 340

logo_gklubben

Kontakter

Om Bedriftsforbundet

Bedriftsforbundet
Bedriftsforbundet
Rådhusgata 5B
0151 Oslo

23 35 70 10http://www.bedriftsforbundet.no

Bedriftsforbundet har ca. 4 000 medlemmer over hele landet. Våre medlemsbedrifter spenner over de fleste bransjer, hvor bygg/anlegg, varehandel, industri og faglig-teknisk tjenesteyting utgjør de største. Flertallet av medlemsbedriftene er små og mellomstore bedrifter, og ca. halvparten har inntil fem ansatte. Bedriftene sysselsetter i overkant av 25 000 arbeidsplasser. Vi får stadig nye medlemmer og det styrker vår gjennomslagskraft overfor politikerne.

Følg saker fra Bedriftsforbundet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bedriftsforbundet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bedriftsforbundet

Joachim Dagenborg (38) blir ny kommunikasjonssjef for Bedriftsforbundet2.5.2018 10:30Pressemelding

Bedriftsforbundet med leder Olaf Thommessen i spissen gjennomførte større endinger i organisasjonen i fjor, og har de siste månedene fått om bord flere dyktige medarbeidere for å fremme arbeidet for små og mellomstore bedrifter i Norge. Nå får de også med Joachim Dagenborg på laget, for å ytterligere styrke satsingen på kommunikasjon. Han kommer fra stillingen som journalist i Reuters.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom