FagforbundetFagforbundet

Bedre barnevern med flere ansatte

Del

Fagforbundet og FO inviterer redaksjonene til frokostseminar fredag 29. april om kvalitet i barnevernet. Politikere, med barne- og likestillingsminister Solveig Horne i spissen, skal debattere bemanningsnorm og kvalitet i barnevernet med fagpersoner.

Det norske barnevernet får mye oppmerksomhet for tida og Fagforbundet og FO, som organiserer mange av de ansatte, ønsker å bringe fagfolk og politikere sammen til en konstruktiv debatt om hvordan vi kan få bedre tjenester.

Forbundene stiller spørsmål om en bemanningsnorm vil bidra til bedre kvalitet og hvordan barnevernet kan sikre forsvarlig hjelp til barn og deres familier. Vi vet at hver enkelt saksbehandler har for mange saker. Stor saksmengde gir uheldige konsekvenser, blant annet at store og vanskelige saker blir liggende for lenge. Saksbehandlere blir syke på grunn av arbeidsmengden og det er mange som forlater yrket.

Fagforbundet og FO ser fram til en lærerik og spennende debatt om en av de store og viktige sakene. Det er de svakeste blant oss det handler om, barn som trenger hjelp og trygghet når nærmiljøet svikter.

Frokostseminaret arrangeres i Fagforbundets lokaler i Keysers gate 15, fredag 29. april klokka 08.30.

Velkommen!

Lenke til programmet: http://www.fagforbundet.no/file/2af052bba8a8c89810b81d3dd0cb1bab/PROG_Bemanningsnorm_Barnevernet

Nøkkelord

Lenker

Om Fagforbundet

Fagforbundet
Fagforbundet
Keysersgate 15
0165 Oslo

23 06 40 00http://www.fagforbundet.no/

Fagforbundet er LOs største forbund, med over 360 000 medlemmer. Vår hovedoppgave er å sikre medlemmene gode og trygge lønns- og arbeidsvilkår. Som landets største arbeidstakerorganisasjon har vi også tyngde og politisk gjennomslagskraft til å styrke og videreutvikle velferdsstaten

Følg saker fra Fagforbundet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fagforbundet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fagforbundet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom