Plan International Norge

Barnas lov – Plans alternative julekalender

Del

Adventstiden og julen handler for mange barn om å få gaver. Nå har Plan laget en annerledes julekalender for barneskolen hvor elevene lærer om barns rettigheter og viktigheten av å tenke på andre rundt juletider.

Gjennom korte historier lærer elevene om FNs barnekonvensjon. Barna får også en enkel og morsom oppgave til historien som gir elevene kunnskap om barns rettigheter, solidaritet og etikk. Noen av oppgavene handler om innsamling til et av Plans prosjekter for barn i Zimbabwe. 

- Ved å delta på Barnas lov - Plans julekalender, løftes verdien av å gjøre noe for andre, og det er en morsom måte å lære om FNs barnekonvensjon. Førjulstiden kan være en tid for engasjement og solidaritet og vi håper både elever og lærere vil få glede av denne julekalenderen, sier Kjell Erik Øie, generalsekretær i Plan International Norge.

Fristen for skoler å melde seg på er 22. november. Send en e-post til skole@plan-norge.no. Kalenderpakken er gratis.

Les mer om kalenderen her: http://www.plan-norge.no/julekalender

Om Plan
Plan International er en global bistandsorganisasjon som driver utviklingsarbeid for å gi barn en bedre framtid. Barnekonvensjonen er sentral i vårt arbeid. Vi arbeider i 51 land for å oppfylle barns rett til helsetjenester, skolegang, få beskyttelse mot vold og overgrep og til å delta i beslutninger som påvirker deres liv. Les mer om Plan International sitt arbeid påwww.plan-norge.no

Kontakter

Bilder

Om Plan International Norge

Plan International Norge
Plan International Norge
Tullins gate 4C
0166 Oslo

56 09 99 09http://www.plan-norge.no

Plan International er en internasjonal humanitær organisasjon som driver utviklingsarbeid for og med barn i 50 land. Plans programarbeid har som mål å gi barn i fattige land skole- og helsetilbud og trygge oppvekstvilkår i tråd med rettighetene som er nedfelt i FNs barnekonvensjon.

Følg saker fra Plan International Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Plan International Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Plan International Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom