Bårdar Akademiet

Bårdar Akademiet – er nå en akkreditert fagskole innen kommersiell scenekunst

Del

Bårdar Akademiet informerer om at skolen nå er godkjent av NOKUT som en akkreditert fagskole innen fagområdet kommersiell scenekunst med vekt på tolkning og formidling. Fagskoleutdanning er høyere yrkesfaglig utdanning og studiene hos Bårdar gir 120 studiepoeng.

Bårdar Akademiet tilbyr svært yrkesrelevante utdanninger som gjennom mange år har gitt oss en rekke dyktige scenekunstnere som oppleves på scener over hele Norge. Store oppsettinger med Bårdarstudenter er blant annet i The Book of Mormon på Det Norske Teatret, The Phantom of the Opera på Folketeateret og Flashdance på Chateau Neuf.

Kjente navn som har vært studenter ved Bårdar er eksempelvis Hans Marius Hoff Mittet, Heidi Ruud- Ellingsen, Lena Kristin Ellingsen, Espen Grjotheim, Kristoffer Olsen, Frank Kjosås, Mariann Aas Hansen, Lisa Tønne og Charlotte Brænna.

Artiststudier på Bårdar Akademiet i nær fremtid
Det at skolen nå har blitt gitt fagskoleakkreditering medfører at Bårdar ytterligere vil satse på
kommersiell scenekunstutdanning. Skolen arbeider blant annet aktivt med utviklingen av en artistlinje, ikke ulik den såkalte «Paul McCartney-skolen» (LIPA) i Liverpool, i tillegg til at skolen også vil utvikle flere andre studier.

Bårdar Akademiet henter inspirasjon fra hele verden!
Bårdar Akademiet ble startet høsten 1995 av Freddy Haugan og Hilde Haugan, og tilbyr
yrkesrettet utdannelse innen sang, dans og skuespill. I 1999 innledet akademiet et samarbeid med Bolsjojakademiet i Moskva. Bårdar samarbeider i dag med en rekke anerkjente scenekunstinstitusjoner, for eksempel i England, Dubai, Tyskland og Spania.
Skolens avgangsstudenter i dans reiser for øvrig til Malaga våren 2018 hvor blant annet spansk dans skal finpusses og koreografier innlæres.

For mer informasjon kontakt rektor Hilde Haugan eller produkt og markedssjef Freddy Haugan.
Telefon: 22 20 90 10 / 23 32 71 82 / 90 18 35 52

Om Bårdar Akademiet

Bårdar Akademiet
Rosenkrantz gate 22
0160 Oslo

+47 22 20 90 10http://www.baardar.no

Følg saker fra Bårdar Akademiet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bårdar Akademiet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Bårdar Akademiet