Sony Music Norway

Barbra Streisands nye album «Walls» ute 2.november

Del

Den nye singelen «Don’t Lie To Me» er tilgjengelig nå

I dag slapp Columbia Records «Don’t Lie To Me», en ny singel skrevet og produsert av Barbra Streisand fra hennes nye album «Walls», som kommer ut 2. november. Albumet blir hennes 36. studioalbum, og dette er hennes «Trump-æra inspirerte album», i følge flere medier. I «Don’t Lie To Me» deler Streisand de verdiene hun har trodd på, snakket om og kjempet for hele sitt liv.

I «Walls» eksperimenterer legenden med håp og bekymringer om fremtiden i en samling låter fylt med nydelige melodier og tankevekkende tekster. I tillegg til egenskrevede låter, gir hun nytt liv til de klassiske sangene «Imagine» og «What a Wonderful World», samt «What The World Needs Now». «Take Care Of His House», er skrevet av den legendariske komponisten Leonard Bernstein.

Streisands nye låter «What’s On My Mind», «Don’t Lie To Me» og «The Rain Will Fall» handler alle om samfunnsproblemene hun vil belyse. For selv om hun er en sanger, skuespillerinne, produsent, forfatter, filmregissør, filmprodusent og komponist, har hun også alltid sagt sin mening og er engasjert i det politiske.

Med seg på laget har hun Walter Afanasieff, John Shanks og David Foster – alle tre Grammy-vinnere for "årets produsent" - og låtskriver Desmond Child – som er innlemmet i «Songwriters Hall of Fame». Streisands visjon kommer også via albumlåta «Walls», med teksten spesifikt skrevet for hennes samarbeidspartnere Alan og Marilyn Bergman.

I 1963 vant hun en Grammy Award for årets beste plate for debutalbumet «The Barbra Streisand Album». I 1977 ble hun den første kvinnen til å vinne en Oscar for hennes komposisjon av «Evergreen» fra «En stjerne er født». «Evergreen» vant også senere Grammy for «Best Original Song» og Golden Globe. Hun er den eneste aktive artisten i historien til å ha et nummer én album i seks forskjellige tiår. Hun har 52 gull, 31 platinum og 13 mulit-platinum album i karrieren. Hun er den eneste kvinnen på «All-Time Top 10 Best Selling Artists»-listen, og har hatt 34 album på topp 10 i USA, den eneste kvinnen til å ha oppnådd denne milepælen. Hun er også den kvinnen med flest nummer én album i Billboards historie.

Hun har i tillegg mottatt to Oscars, ti Grammys (samt to «special Grammys»), fem Emmys, tre Peabodys og elleve Golden Globes. I 2015 fikk hun presidents frihetsmedalje av daværende USA-president Barack Obama, den ene av USAs to høyeste sivile utmerkelser. Hun har også sin egne stjerne på Hollywood Walk of Fame, og er den av få som har vunnet de fire store bransjeprisene i USA (Tony, Oscar, Emmy og Grammy).

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Khalid, Calvin Harris, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

ZadeKing teamer opp med Morgan Sulele på «Ta det rolig»6.6.2019 15:04:53 CESTPressemelding

De siste par årene har vi blitt vant med en jevn strøm med skamløst fengende norskspråklige afropoplåter fra ZadeKing. Låter som «Hun gjør meg vill», «Kumbaya» og «Hola Mamacita» (med Temur) har satt fyr på både dansegulv og radiobølger. Etter å ha gjestet Larsiveli sin P3-listede «Cash kommer inn», følger han nå opp med «Ta det rolig» ft. Morgen Sulele fredag 7. juni- kanskje ZadeKing sin mest personlige låt til nå.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom