Visit Estonia

Bånn gass i Estland

Del

Går det litt treigt om dagen? I så fall er dette noe du burde ta en titt på. Med et spektakulært spekter av motoriserte aktiviteter, er Estland fullspekket med spenning. Et paradis for motor-elskere. Her er en liste som garantert setter hjertemotoren i høygir:

Kiler det i magen når du lukter brente dekk, eller får du gåsehud av grom motorlyd så er dette noe for deg. Veldig mange land kan tilby gokart eller radiobiler, men disse aktivitetene tar det en kjørelengde lenger.

-          Selv om aktivitetene kan virke ekstreme ved første øyekast, garanterer vi at de er helt trygge. De er perfekte for en gjeng på helgetur, sier Ott Sarapuu, markedssjef i turistforeningen i Estland.

Motorpaintball


Drømt om å kjøre biler som ser ut til å ha blitt tatt rett ut av Mad Max? Hvis svaret er ja så bør du absolutt prøve motor paintball i Tallinn. Banen er lagt til en gammel nedlagt russisk militærbase. Det gir deg virkelig følelsen av å være i en film.
 
http://achtung.ee/en/motor-paintball-stag-party-idea/


Banger Racing


Denne aktiviteten er fullspekket med adrenalin fra start til slutt. Det finnes ingen tidsbegrensning. Du kjører så lenge bilen din fortsatt virker.

https://www.visitestonia.com/en/banger-racing-something-absolutely-crazy-but-completely-safe 

Fartstest


På rallybanen, LaitseRallyPark, kan du sitte på med en ekte rallysjåfør. Er du enda tøffere kan du leie en bil og kjøre selv! 

http://laitserallypark.ee/en

Gravity racing

Selv om bilene ikke har motor så er dette en aktivitet for de med mye guts. Du får en bil utstyr med ratt, brems og en sikkerhetsramme. Så tar du heisen opp det som ser ut som en slalåmbakke. Fra toppen bærer det utfor i en forrykende fart. Ta med venner eller kollegaer og se hvem som kommer først til bunn. 

https://www.visitestonia.com/en/gravity-racing-course-at-the-kivioli-adventure-centre

Innendørs motorcross

Liker du best motor på to hjul? På Adrenaline Arena kan du leie alt du trenger for kjøre rundt på en av Europas største innendørs motorcrossbaner.

http://www.adrenalinarena.com/

GPS-spill i kupert terreng

Alle som har hørt Slow Ride av Foghat vet at slow kan være kult. Om du bytter raske biler med knallsterke jeeper, og rallybanen med kupert terreng har du en perfekt off-road-utfordring.

http://eng.polygonimatkad.ee/

Kontakter

Bilder

Om Visit Estonia

Visit Estonia
Visit Estonia
Lasnamäe 2
Tallinn, Estonia

https://www.visitestonia.com/en

Visitestonia.com is the official tourism site incorporating about 6000 offers for spending your quality time in Estonia at different seasons of the year. Sign up for the newsletter and keep yourself updated on what is trending right now from special offers to locals' tips on the best restaurants, hotels, attractions and nature paths.

 

Følg saker fra Visit Estonia

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Visit Estonia på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Visit Estonia

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom