Haut Nordic

Bærekraft på menyen

Del

Med ansettelsen av Kunal Pandey som Food Services Director sender Haut Nordic Facility Services AS et tydelig signal om at bærekraft blir en rød tråd i utviklingen av selskapets mat- og restauranttilbud.

Kunal Pandey
Kunal Pandey

Kunal Pandey hadde 17 års erfaring fra restaurant, hotell og facility i Norge, Storbritannia og Frankrike da han begynte i Haut Nordic Facility Services tidligere i høst. Nå har han det
overordnete ansvaret for å utvikle og gjennomføre selskapet nye restaurant- og
matkonsepter.

Hele verdikjeden
- Jeg er ydmyk og stolt over å få denne muligheten. Vi skal sikte høyt og sammen skape
konsepter som inspirerer, utfordrer og holder verdensklassenivå. Klarer vi det, vil vi også
lykkes med å tiltrekke oss nye kunder og vokse. Ja, det er stort mål, og vi skal nå det ved å følge en enkel, men konkret og ufravikelig slagplan som er tuftet på bærekraft, sier Pandey, som tidligere har jobbet for blant annet Nordic Choice, One& Only og ISS.

Pandey tror at det i servicebransjen knytter seg en del misforståelser til bærekraft-begrepet. Mens mange automatisk assosierer bærekraft med «miljø», har Pandey en mer helhetlig tilnærming.

- For meg er bærekraft en integrert del av hele verdikjeden; fra bonden som produserer
maten, til når vi serverer den. Det handler om tilgang på de beste norske råvarene, å
samarbeide med ansvarsfulle leverandører og engasjere alle ansatte til å velge løsninger som sikrer en bærekraftig utvikling.

Kreative løsninger
Administrerende direktør Olav Langli i Haut Nordic Facility Services er overbevist om at
Pandey vil spille en viktig og innovativ rolle i selskapets tjenestetilbud.
- Jeg er imponert av hvordan Pandey hele tiden oppdaterer seg på nye mattrender og
serverer nye attraktive konsepter innen menyer, kantinedrift, restaurant og kaffebarer.
Gjennom dett har han klart å konseptuere en stor variasjon innen ulike spisesteder i
kontorbygg.

Langli trekker særlig fram Kunals fokus på bærekraft innenfor kjøkken og restaurantdrift.
- Han utvikler kontinuerlig menytilpasninger og -konstruksjoner for å kunne bruke alle
råvarer som kjøpes inn. Samtidig som han alltid har kreative løsninger for etterbruk av
overskuddsmat. Resultatet blir bærekraftig matservering der kast av mat er reduseres til et
minimum.

Foruten å ha planer for blant annet bruk av råvarer og menykonsepter, har Kunal også klare ambisjoner om å involvere både ansatte og kunder på en mer aktiv måte.
- Jeg ser for meg at vi skal utvikle et kunnskapssenter som tar utgangspunkt i bærekraft.
Gjennom skreddersøm skal vi skape brukeropplevelser der som sprer kunnskap og
kreativitet, og som engasjerer flere til å ta bevisste valg, sier Kunal.

Om Haut Nordic Facility Services:
Haut Nordic Facility Services drifter kontorbygg som et hotell.
Når du er på et av Haut Nordics hoteller i dag, kan du velge mellom en velfylt romservice-
meny, hjelp til klesvask eller andre personlige behov. Du kan benytte deg av treningstilbud, ta en runde på golfbanen eller spa-behandling.

Slik setter Haut Nordic gjesten i sentrum. Nå skal dette også gjelde de som jobber i
kontorbyggene som Haut Nordic Facility Service leverer tjenester til.

Framtidens kontorbygg må tilrettelegge for den ansatte i kontorbygget. Arbeidsplassen er
ikke bare et sted du er mellom åtte og fire. Det er nå et sted som hjelper deg med å
håndtere resten av hverdagen. En arbeidsplass som også har en service innrettet mot deg
personlig og vil hjelpe deg med å gjøre livet bedre og hverdagen litt enklere.

Kontakt:
Olav Langli, administrerende direktør, Haut Nordic Facility AS
E-post: olav.langli@hautnordic.no, tlf: +47 480 60 480

Bilder

Kunal Pandey
Kunal Pandey
Last ned bilde

Om Haut Nordic

Haut Nordic
Haut Nordic
Oksenøyveien 8 - 10
1366 Lysaker

+ 47 977 44 006https://www.hautnordic.no

Haut Nordic er et hotell- og restaurantkonsern. Selskapet drifter per i dag 3 hotell og flere restauranter. Vi jobber både med egenutviklede konsepter og franchisekonsepter. Vår største samarbeidspartner på hotell er for tiden Nordic Choice. Selskapet har også avtaler med Big Horn og Dolly Dimple’s.

Haut Nordic er et offensivt, nyskapende og annerledes hotell- og restaurantkonsern. Hos oss er kreativitet den viktigste egenskapen.

“Vi skaper og bygger produkter etter hva gjestene liker og vi liker. Derfor er konsernet i konstant endring. Vi har bygget marked og skapt lønnsomhet der ingen andre har klart det før oss.

Haut Nordic As skal fortsette veksten gjennom kreativitet, flat struktur, gjennomføringskraft og gjennom hotell- og restaurantnæringens beste medarbeidere.

Vil du være med på reisen er det bare å ringe.”