KappAhl

AW16: SUIT UP, TIME TO POWER DRESS

Del

Denne gangen presenterer KappAhl en stilren høst med 50- og 60-tallsinspirert velsydd mote med feminint og kvinnelig uttrykk. Kolleksjonen The Classics presenterer sesongens nøkkelplagg for alle anledninger. Suit up!

I høst fanger KappAhl den minimalistiske trenden med kolleksjonen The Classics. Her presenteres velsydd mote i kombinasjon med garderobens må-ha i oppdaterte og friske silhuetter. The Classics består av kjoler med abstrakte mønstre, oversized og dobbelknappet kåpe, cropped kick flares, koordinerte sett med moderne silhuetter og mønstre, samt statement-bikerjakken. En tidløs, chic og anvendelig kolleksjon som passer alle anledninger.

The Classics kommer i en myk fargeskala som omfatter nyansene fra blek rosa til myke gråtoner. 50- og 60-tallsstilen forsterkes ytterligere med innslag av brente toner i ferskenrødt og sjokolade. Mønstrene er abstrakte og iøynefallende, og kombineres med spennende fargekontraster.


The Classics
kommer til KappAhl høsten 2016.


For mer informasjon og utlån av produkter:
Annelie Lindvall Brunsvik, presseansvarlig KappAhl Norge.

Tlf. 930 28 095, annelie.lindvall@kappahl.com

Kontakter

Bilder

Dokumenter

Om KappAhl

KappAhl
KappAhl
Storgata 37
1607 Fredrikstad

+47 69 36 87 00http://www.kappahl.no/

KappAhl ble grunnlagt 1953 i Göteborg og er en av Nordens ledende motekjeder med nærmere 380 butikker i Sverige, Norge, Finland og Polen samt Shop Online. Vår forretningsidé er å tilby prisgunstig mote i egen design til kvinnen midt i livet og hennes familie. Ca 38% av sortimentet er bærekraftsmerket.
2014/2015 var omsetningen 4,6 milliarder SEK og antall ansatte cirka 4 000 i åtte land. KappAhl er børsnotert på Nasdaq Stockholm.
Mer informasjon på www.kappahl.no

Følg saker fra KappAhl

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra KappAhl på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra KappAhl

KappAhl lar kjente profiler tolke kommende høstkolleksjon18.5.2017 15:00Pressemelding

Fra august, og fremover, slipper KappAhl sine høstkolleksjoner. For å presentere kolleksjonene på en ny måte, har KappAhl bedt kjente profiler om deres personlige tolkning av kolleksjonene. Resultatet ble en spennende og nyskapende blanding-fra papir til ballerinaer. Den 18 mai inviterte KappAhl til utstilling på Bumblebee Studio, Stockholm. Utstillerne var motedesigner Bea Szenfeld, Penny og Anitha Schulman, den norske moteprofilen Janka Polliani, og stylisten Sara Biderman. Profilene fikk frie tøyler til å tolke KappAhl sin høstkolleksjon. Resultatet er alt ifra tolkninger med inspirasjon fra Gatsby til kreasjoner i papir. Utstillingen finnes også tilgjengelig på KappAhl.com.

Lovende designer vinner KappAhl Sustainable Design Contest27.4.2017 09:00Pressemelding

En samlet jury har kåret motestudenten Kim Linghoff til vinner av årets KappAhl Sustainable Design Contest. Vinnerbidraget fokuserer på upcycling eller oppvinning ved å ta vare på garnrester som blir til overs fra klesproduksjon. – Vinnerbidraget viser smart design og fokus på en bærekraftig motefremtid. Kims upcycling-idé er både leken, praktisk og nyskapende. Vi ser mange muligheter til å skape noe virkelig interessant sammen med Kim, sier KappAhls design- og sortimentdirektør Maria Segergren.