Danske Bank

Avtalen mellom Danske Bank og Akademikerne forlenges

Del

Akademikerne fortsetter sitt samarbeid med Danske Bank Norge. Nå er ny treåring avtale i havn.

Den nye avtalen gjelder fra 1. januar 2019.

- Dette er usedvanlig gode nyheter! Akademikerne er slik vi ser det Norges mest attraktive kundeportefølje og dermed en usedvanlig viktig samarbeidspartner for oss. Vi er både glade og stolte over at de ønsker å være med oss videre, sier landesjef i Danske Bank Norge, Trond F. Mellingsæter.

Akademikeravtalen har hatt et betydelig gjennomslag blant medlemmene i akademikerforeningene og bidratt til sterk vekst i Danske Bank siden avtalen ble etablert tilbake i 2015.

- Vi i Danske Bank har lært mye om medlemmene i Akademikerne i de første årene av avtalen, og er godt forberedt til å videreutvikle og forsterke innsatsen for et enda bedre tilbud til denne viktige kundegruppen. Avtalen har bidratt til å sette oss på kartet i Norge, og vi ser virkelig frem til å ta med oss alle erfaringene inn i en ny periode, sier Mellingsæter. 

Også hos Akademikerne er de nå glade for å ha fått på plass en ny avtale.

- For oss var det både riktig og viktig å kunne fortsette samarbeidet med Danske Bank, spesielt med hensyn til at vi ønsker en forutsigbarhet for våre medlemmer. Nå gleder vi oss til å ta fatt på en ny periode, der vi skal gjøre denne avtalen enda bedre for begge parter, sier Einar Espolin Johnson, administrerende Direktør i Medlemsavtaler Pluss hos Akademikerne.

Akademikerne er en arbeidstakerorganisasjon for personer med utdannelse på masternivå eller tilsvarende.

Organisasjonen ble stiftet i 1997 og representerer totalt 203.000 medlemmer fra 13 medlemsforeninger.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Danske Bank

Danske Bank
Danske Bank
Postboks 4700
7466 Trondheim

08540http://www.danskebank.no

Historien om Danske Banks virksomhet i Norge går tilbake til etableringen av Privatbanken i 1859. I dag er banken landets tredje største.

Våre 1.050 ansatte betjener kunder i personmarkedet og bedriftsmarkedet i tillegg til store institusjonelle kunder fra 25 lokale bankkontor og 4 regionale finanssentre.

Ut over bankaktiviteter tilbyr vi livsforsikrings- og pensjonsprodukter, kapital-forvaltning, eiendomsmeglerservice og leasing.

Norge er et av Danske Banks kjernemarkeder.

Danske Bank er en nordisk universalbank med sterke regionale røtter og tette forbindelser til resten av verden. I mer enn 145 år har vi hjulpet mennesker og virksomheter i Norden med å innfri deres ambisjoner.

Vi ønsker å skape langsiktig verdi for alle de som stoler på oss – våre kunder, aksjonærer og de samfunn vi opererer i.

Vårt mål er å bli anerkjent som den mest betrodde finansielle partneren ved å gjøre det enkelt å ta viktige økonomiske beslutninger og enkelt å bruke banken.

Danske Bank har hovedkontor i København og er notert på Nasdaq Copenhagen

Følg saker fra Danske Bank

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Danske Bank på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Danske Bank

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom