Audi

Audi A4 blir mer dynamisk

Del

Nye Audi A4 kom som 2016-modell, og ble raskt en suksess i mellomklassens premium-segment. Med skarpe linjer og markant front banet den vei for Audis kommende modeller. Nå får den et enda mer dynamisk design.

Audi A4 Avant
Audi A4 Avant

– Audi A4 er en populær familiebil i det norske markedet, like praktisk som den er dynamisk. Nå løftes A4 ytterligere, og føyer seg inn i rekken av flere spennende nyheter og oppdateringer fra Audi i 2018. Dette er et viktig år for oss, modellporteføljen fornyes og utvides med alt fra ny A1 til vår første fullelektriske SUV, sier Elin Sinervo, direktør for Audi Norge.  

Ny frontfanger gir 2019-modellen av Audi A4 et mer aggressivt uttrykk på sport – og designmodeller. I tillegg blir den nye utstyrspakken S line Competition tilgjengelig for første gang på Audi A4. Oppgraderingene gjelder både stasjonsvognen A4 Avant og Sedan-utgaven. 

S line-eksteriørpakken inkluderer den nye, mer markante fangeren med skarpe kanter og iøynefallende luftinntak. I S line-pakken har grillen 3D-liknende riller og et skarpt blad som fullfører de distinkte linjene i grillen. Den brede bakfangeren blir også standard på 2019-modellen, samt at to store, trapesformede enderør erstatter dagens runde eksosrør. Nytt design på felgene blir også tilgjengelig på 2019-modellen. 

S line Competiton-pakken får sin debut på Audi A4. I tillegg til innholdet i S Line-eksteriørpakken inneholder den en rekke nye elementer – blant annet den skarpe frontspoileren, utbygd kanallist i kontrastfargen Selenit silver, bakspoiler hentet fra RS 4 og den nye Turbo Blue-lakken. I tillegg får du de fire ringene på den nedre delen av bakdørene i svart eller sølv, avhengig av fargevalget ditt. 

Utstyrspakken tilbyr også kundene nye teknologiske løsninger, Audi Sport 19-tommers felger, sportsunderstell og LED-frontlykter. 

Interiøret bygger videre på interiørpakken S Line Black, kombinert med karbon-detaljer hentet fra RS-modellene, tre-eiket sportsratt og svarte seter i delskinn. Alternativt kan kundene velge sportsseter i blant annet magma-rødt.   

2019-modellen av Audi A4 blir tilgjengelig for bestilling mot slutten av 2018.

Kontakter

Bilder

Audi A4 Avant
Audi A4 Avant
Last ned bilde
Audi A4 Avant
Audi A4 Avant
Last ned bilde
Audi A4 Sedan
Audi A4 Sedan
Last ned bilde
Audi A4 Avant
Audi A4 Avant
Last ned bilde
Audi A4 interiør
Audi A4 interiør
Last ned bilde

Om Audi

Audi
Audi
Frysjaveien 31b
0883 Oslo

http://www.audi.no

Slagordet “Forspranget ligger i teknikken“ er en forpliktelse for merket Audi. Når du velger en Audi, velger du samtidig en bil som kan skreddersys dine individuelle behov.

Følg saker fra Audi

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Audi på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Audi

Audi e-tron tar regenerering til nye høyder8.8.2018 14:00Pressemelding

Prototypen av Audi e-tron kombinerer enorme krefter med høy effektivitet. Med hele 300kW akselererer den heleltriske SUVen fra null til 100 km/t på under seks sekunder. I følge den nye WLTP-standarden, får den også en rekkevidde over 400 km ved fullading. En viktig årsak til den lange rekkevidden, er det innovative og markedsledende regenereringskonseptet Audi har utviklet for e-tron. Den helelektriske SUVen beviste nettopp dette i legendariske Pikes Peak i Colorado i forrige uke.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom