Virke

Astrid Bergmål ny leder for Virke Reise Utland

Del

Astrid Bergmål er ansatt som ny leder for bransjearbeidet til Virke Reise Utland. Astrid begynner i jobben 1.september.

- Jeg er veldig glad for at vi får Astrid med på laget i Virke, og ser frem til å samarbeide med henne om å løfte arbeidet vi gjør for reisebyråene og reisearrangørene videre, sier direktør for Virke Forretningsmessige tjenester, Helga Bull Rostrup. 

Astrid Bergmål jobber i dag som politisk rådgiver i Arbeiderpartiets stortingsgruppe. Hun kjenner det politiske systemet godt, både fra forvaltningen, fra Stortinget og fra å ha vært en del av politisk ledelse i justisdepartementet. Astrid er utdannet jurist og er spesialisert i Europarett. Hennes erfaring fra å ha jobbet europeisk, og med implementering av EU-regelverk i Norge er viktig for en internasjonal bransje som reiselivsbransjen.  

-  Jeg gleder meg til å bli en del av Virke og til å ta fatt på oppgavene med å videreutvikle bransjearbeidet til det beste for reisebyråene og reisearrangørene. Dette er en spennende og fremoverlent bransje, og jeg ser frem til å være en aktiv støtte- og medspiller for medlemmene i tiden som kommer, sier Astrid Bergmål. 

- Vi er veldig stolt og glad over at det er Astrid Bergmålsom overtar stafettpinnen etter Sverre McSeveny- Åril. Når man kombinerer hennes solide og brede erfaring innen sentrale fagfelt med et brennende engasjement om å videreutvikle bransjearbeidet, er jeg overbevist om at hun vil lykkes, sier styreleder i bransjestyret for Virke Reise utland, Petter Brodahl. 

Bergmål vil starte i stillingen 1.september.

Virke Reise Utland er en bransjeenhet i Hovedorganisasjonen Virke som representerer over 270 reiselivsvirksomheter (reisearrangører og reisebyrå) i Norge. Våre medlemmer representerer anslagsvis 85 prosent av samlet reisebyråomsetning, og 80 prosent av samlet reisearrangøromsetning.

Kontakter

Bilder

Om Virke

Virke
Virke
Henrik Ibsensgate 90
0230 Oslo

22 54 17 00http://www.virke.no

Virke er den ledende hovedorganisasjonen for tjenestenæringene i Norge, og representerer over 21 000 virksomheter. Vi jobber for bedre rammevilkår for våre medlemmer, og et Norge som verdsetter og satser på de som driver virksomhet. 

Følg saker fra Virke

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Virke på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Virke

RETTELSE I TEKSTEN Virke er glad for at sysselsettingsutvalget åpner for endret sykelønnsordning!28.3.2019 10:59:49 CETPressemelding

– Virke har stått i front for å kreve at vi som samfunn må ta sykelønnsdebatten, og vi mener det er positivt at det nå foreslås konkrete endringer i sykelønnsordningen. Norge har verdens høyeste sykefravær og 32 millioner tapte dagsverk hvert eneste år. Bare i detaljhandelen var det nesten en halv million tapte dagsverk i 3 kvartal 2018, sier Ivar Horneland Kristensen administrerende direktør i Virke.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom