TV 2

Årsrekord for TV 2 Nyhetskanalen

Del

TV 2 Nyhetskanalen fikk i går sin beste dag så langt i år, og var Norges tredje største tv-kanal. 866.000 seere var i går innom kanalen, og de så i snitt 71 minutter på Nyhetskanalen. Dette er den høyeste seertiden som er målt på TV 2 Nyhetskanalen noensinne.

- Tallene viser hvilken enorm interesse presidentvalget har. Vi har jobbet på spreng i et døgn nå, med å rapportere, kommentere og analysere. Og vi skal fortsette i tiden fremover med å forklare det norske folk hva som har skjedd i USA, og hvilke konsekvenser det får for verden. Det er vårt samfunnsoppdrag når Donald Trump blir klodens mektigste, sier nyhetsredaktør Karianne Solbrække i TV 2.

TV 2 Nyhetskanalen fikk i går en dagsandel på 9,5 prosent i den kommersielle målgruppen 20-49 år og 9,1 prosent i aldersgruppen 12+. Det gjorde kanalen til landets tredje største, og det er også den tredje høyeste andelen som er målt for kanalen noensinne!

Klokken 05.41 i natt kunne TV 2 annonsere at Donald Trump ville bli USAs neste president.

- Journalister liker å være først, men det er selvsagt viktigere at vi gir riktig informasjon. Våre dyktige tallknusere og eksperter har min fulle tillit. Valg etter valg analyserer de seg frem til riktig resultat ut fra et enormt tallmateriale. I dag er jeg stolt over den formidable innsatsen som alle TV 2-ansatte legger ned. Og jeg er takknemlig for alle seerne som har tillit til oss, sier Karianne Solbrække.

 

Nøkkelord

Kontakter

Jan-Petter DahlKommunikasjonssjef i TV 2. Kontaktperson for spørsmål om seertall for TV 2-kanalene. Pressekontakt for VM i Håndball og Allsang på grensen.

928 60 363jan-petter.dahl@tv2.no

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Nøstegaten 72
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom