ForskningsrådetForskningsrådet

Årskonferanse: Petroleumsnæringen og Norges framtid

Del

26. oktober arrangerer Forskningsrådet og programstyret for PETROSAM sin årskonferanse. Konferansen skal holdes ved NTNU med tittelen: ”Petroleumsnæringen og Norges framtid".

26. oktober arrangerer Forskningsrådet og programstyret for PETROSAM sin årskonferanse. Konferansen skal holdes ved NTNU med tittelen: ”Petroleumsnæringen og Norges framtid".

Norges forskningsråd arrangerer konferasen i samarbeid med Olje- og energidepartementet. Forskningsprogrammet PETROSAM2 er teknisk arrangør.

Konferansen handler om hva oljenæringen betyr for vårt samfunn, lokale arbeidsplasser og nasjonal økonomi. Den vil ta opp hvilke utfordringer næringen står overfor nå, og hvordan næringen best møter framtiden.

Foreløpig program for konferansen finner du her (PDF-2 694.3 KB)

Under konferansen tar vi opp grunnleggende spørsmål knyttet til petroleumsnæringen - hva har den betydd for det norske samfunnet? Hvilken kraft ligger i kompetansen den har i seg? Hvilke ringvirkninger gir næringen lokalt og nasjonalt? Og hvilke utfordringer står bransjen overfor i fremtiden?

Registerer deg til konferansen innen 19. oktober

Ingen deltakeravgift. Reise og eventuell overnatting ordnes av den enkelte.

Når: Mandag 26. oktober 2015

Hvor: NTNU, Realfagsbygget, auditorium R2, Høyskoleringen 5, Trondheim

OBS: Begrenset antall plasser. Ved påmelding gjelder førstemann-til-mølla. Arrangementet er gratis, men påmeldte som ikke møter vil bli belastet for servering (lunsj og tapas).

Nøkkelord

Kontakter

Marianne Haavardsholm Aandahl , Seniorrådgiver
Telefon:+47 99 15 19 36
E-post: mhaa@forskningsradet.no

Om Forskningsrådet

Forskningsrådet
Forskningsrådet
Drammensveien 288
0283 OSLO

22 03 70 00http://www.forskningsradet.no/
PETROSAM 2-programmet har som mål å styrke forskningsbasert kunnskap om Norge som petroleumsnasjon og petroleumsaktør. PETROSAM 2 er en videreføring av programmer for samfunnsvitenskapelig petroleumsforskning administrert av Forskningsrådet siden tidlig på 1980-tallet.

Følg saker fra Forskningsrådet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Forskningsrådet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Forskningsrådet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom