Sony Music Norway

ARIA signerer med Sony Music Norway og slipper "Cheer Me Up" 20. mai!

Del

ARIA (Aria Ilayha Bjørgen) født i Haugesund 18. november 1999 er en norsk låtskriver og sanger med kreolske og walisiske aner. Hun skriver både tekst og melodi, og er ikke redd for å gå egne veier. Aria leverer en spennende blanding av jazz og soul-inspirert popmusikk med en moderne produksjon. 20. mai slippes debutsingelen "Cheer Me Up"!

ARIA skrev sin første låt allerede som 8-åring da hun deltok i en sangkonkurranse på skolen. Det ga mersmak, og hun fortsatte å perfeksjonere kunsten. Hun finner stor glede i å skrive, og istedenfor å skrive dagbok som mange andre 16 år gamle jenter skriver hun låter. ARIA sier selv at hun ”må” skrive musikk, og hun opplever ofte å få nye melodier på hjernen. Motivasjonen bak musikken til ARIA er hverdagslige ting, ofte en samtale eller at hun leser om noe som hun må skrive en historie om. ARIA liker best å skrive når hun sitter helt alene i et rom, bare hun og et piano.

ARIA har alltid elsket å stå på scenen og spilte sin første konsert som 13-åring da hun varmet opp for Kindred Fever på Hemmningstad Kultursenter. Etter å ha spilt konserter i lokalsamfunnet i Haugesund har hun opparbeidet seg et rykte for å være den ”neste store” fra Haugesund etter artister som Susanne Sundfør og Lido. ARIA blir inspirert av mange og spesielt Adele, Amy Winehouse og Sia er forbilder som låtskrivere.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er et av Norges ledende plateselskaper, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, samt en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape det rette vekstgrunnlaget, som fremmer musikkens utvikling, og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Bruce Springsteen, Kygo, Maria Mena, Calvin Harris, One Direction, CLMD, Marcus & Martinus, Miley Cyrus, Violet Road, Emilie Nicolas, Justin Timberlake, Katastrofe, Foo Fighters, P!nk m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

THÅSTRÖM annonserer syv festivalspillinger - deriblant fire norske - sommeren 2018!7.12.2017 11:55Pressemelding

Sveriges største rockestjerne heter Thåström. Med en fortid i blant annet Ebba Grön og Imperiet har han vært høyaktuell i fire tiår, og han fortsetter kontinuerlig å utvikle sin patenterte Europablues til nye nivå. Med det kritikerroste albumet Centralmassivet i ryggen, og en høstturné som solgte nesten 100 000 billetter, annonserer han i dag syv festivalkonserter i Skandinavia til sommeren - blant dem hele fire norske.

CLMD slipper debutalbumet "Phases"!1.12.2017 06:00Pressemelding

«Phases» er det etterlengtede debutalbumet til et av de mest spennende navnene innenfor norsk electronica, CLMD. Albumet representerer på mange måter Martin Danielles personlige og musikalske utvikling gjennom de siste årene, og forteller historien om CLMDs forskjellige kreative «phaser» gjennom karrieren. Hvert spor markerer et øyeblikk eller en periode i Martins kunstneriske utvikling av CLMD, og albumet er slik sett en slags musikalsk journal av CLMDs reise på både godt og vondt.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom