Unio

Årets verneombud til anestesisykepleier på Ahus

Del

Verneombudsprisen 2018 tildeles hovedverneombud Finn W. Halvorsen ved Akershus Universitetssykehus HF. – Han har bidratt til å bygge opp en svært kompetent vernetjeneste ved et av de største sykehusene i landet, og har et engasjement utenom det vanlige, sa Unio-leder Ragnhild Lied da hun overrakte prisen i dag.

Finn Halvorsen tildeles Verneombudsprisen av Unio-leder Ragnhild Lied.
Finn Halvorsen tildeles Verneombudsprisen av Unio-leder Ragnhild Lied.

Halvorsen er anestesisykepleier, og har vært hovedverneombud siden 1996.
- Jeg forstår at det er et element av lang og tro tjeneste som ligger til grunn for denne prisen, sier prisvinneren beskjedent.
- Jeg har tilbragt halve yrkeslivet i vernetjenesten. Det har vært utrolig inspirerende å få jobbe med helse, miljø og sikkerhet på arbeidsplassen. Jeg har gledet meg til å gå på jobb hver eneste dag, sier han.

Unio-leder Ragnhild Lied fremhevet Halvorsens personlige egenskaper.
- Finn Halvorsen har svært gode samarbeidsevner, og er en trygg og god rollemodell, og en konstruktiv og tydelig sparringspartner. Han er ikke en person som oppsøker konflikter, men er både løsningsorientert og viljesterk når det er nødvendig, hun.

Fra juryens begrunnelse:
Halvorsen har som hovedverneombud gjort en langvarig og systematisk innsats ut over det som blir krevet av rollen, og har gjennom en årrekke bidratt sterkt til å holde fokus på helse, miljø og sikkerhet ved virksomheten. Han har bidratt konstruktivt til å optimalisere og utvikle organiseringen av vernetjenesten i virksomheten, slik at den godt innrettet for å holde fokus på det systematiske HMS-arbeidet, og har utvist et engasjement ut over det vanlige i tilsynssaker ved sykehuset.

Kontakter

Bilder

Finn Halvorsen tildeles Verneombudsprisen av Unio-leder Ragnhild Lied.
Finn Halvorsen tildeles Verneombudsprisen av Unio-leder Ragnhild Lied.
Last ned bilde

Om Unio

Unio
Unio
Stortingsgata 2
0158 Oslo

22 70 88 50http://www.unio.no

Unio er partipolitisk uavhengig og er med våre 360 000 medlemmer Norges nest største hovedorganisasjon for arbeidstakere.

Unio skal være den hovedorganisasjonen som best ivaretar universitets- og høgskoleutdannedes interesser ved å arbeide for høyere verdsetting av kunnskap, forskning, kompetanse og ansvar.

Følg saker fra Unio

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Unio på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Unio

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom