Parat

Årets tillitsvalgt i Parat

Del

Arvydas Dragonas ble mandag hedret som årets tillitsvalgt i Parat. Han fikk tildelt prisen for sin innsats som tillitsvalgt ved flymatprodusenten Gate Gourmet på Gardermoen, en virksomhet som har ansatte fra mer enn 50 ulike nasjoner.

Parat-leder, Hans-Erik Skjæggerud, fikk æren av å dele ut prisen på Paratkonferansen som samlet nærmere 300 tillitsvalgte fra hele landet. Skjæggerud beskriver Dragonas som en tillitsvalgt som har god rolleforståelse og som en som er mer opptatt av resultater enn egen posisjon.

– Arvydas Dragonas er oppriktig opptatt av å få til forbedringer for sine medlemmer, og han har fått det til gjennom forhandlinger med arbeidsgiver. Dragonas er alltid godt forberedt og opptrer ryddig både overfor arbeidsgiver og medlemmer, sier Parat-lederen.

Skjæggrud sier Dragonas er uredd, en som ikke er redd for å si hva han mener og en som nyter stor respekt blant medlemmene.

– Han er en utadvendt kar, og har lett for å knytte kontakt med andre. Dragonas er en utmerket ambassadør for Parat og har bidratt til vekst for organisasjonen både på egen arbeidsplass og i andre virksomheter, sier Skjæggerud.

Arvydas Dragonas er født i Litauen, og er utdannet og har arbeidet som politi i hjemlandet. Han er bosatt på Råholt. I tillegg til å være hovedtillitsvalgt er han vararepresentant til kommunestyret og aktiv innen lokalidretten.

Selve prisen består av en kunstglassbolle og en reisegavesjekk fra Parats samarbeidspartner Gjensidige.

Foto:

Parat-leder, Hans-Erik Skjæggerud (til venstre) og representant fra Gjensidige, Per Kristian Larsen, deler ut blomster, glassbolle og en sjekk på 10 000 kroner til årets Parat-tillitsvalgt, Arvydas Dragonas (i midten).

Kontakter

Bilder

Om Parat

Parat
Parat
Lakkegata 19-23
0133 Oslo

21 01 36 00http://www.parat.com

Følg saker fra Parat

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Parat på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Parat

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom