TV 2

Årets påskekrim på TV 2

Del

Kritikerroste "Top of the Lake: China Girl" med Elizabeth Moss og Nicole Kidman, samt spenningsserien "Innocent" med Hermione Norris og Lee Ingleby - er årets påskekrim på TV 2.

Top of the Lake: China Girl

“Top of the Lake: China Girl” er en kritikerrost BBC-krim på sitt beste. Spenningsserien er stjernespekket og har blant andre Elizabeth Moss og Nicole Kidman på rollelisten.Serien har fått gode omtaler og Entertainment Weekly skrev «Noe av det mest fasinerende på tv dette året», mens Guardian var forført «Vakkert skrevet, vakkert fremført, vakkert å se på».

Elizabeth Moss har hovedrollen som den vågale og uerfarne politietterforskeren Robin Griffin i spenningsserien “Top of the Lake: China Girl”. Hun etterforsker mordet på en ung asiatisk kvinne som blir funnet i en koffert som har blitt skylt i land ved Bondi Beach i Sydney. Politiet har ingen spor etter morderen, før Robin oppdager at «China Girl» antakelig ikke er den eneste. Hun er bare en av flere savnede unge jenter, som har til felles å være surrogatmødre for barnløse par.

Robin dukker ned i saken for å få annet å tenke på enn sine personlige problemer. Hun glemmer ikke datteren hun adopterte bort like etter fødselen, en datter hun så inderlig gjerne vil finne. Men "China Girl"-saken tar henne til Sydneys mørkeste avkroker og nærmere egne hemmeligheter enn hun kunne forestille seg.

I tillegg til Elizabeth Moss, har Nicole Kidman, Gwendoline Christie, David Dencik og Alice Englert har sentrale roller i serien.

«Top of the Lake: China Girl» er en spenningsserie fra BBC, og består av seks episoder.

Bilder finnes her

«Top of the Lake: China Girl» vises på TV 2*
Mandag 26. mars kl. 21.40 Episode 1 og 2
Tirsdag 27. mars kl. 21.40 Episode 3 og 4
Onsdag 28. mars kl. 21.40 Episode 5 og 5
*Alle episodene ligger allerede tilgjengelig på TV 2 Sumo.


Innocent

TV 2s andre påskekrim er miniserien «Innocent» med Hermione Norris og Lee Ingleby i hovedrollen. Vi møter David Collins som etter å ha sonet sju år i fengsel for drapet på sin egen kone blir overraskende frikjent. Nå starter David sin jakt på sannheten. David og Tare giftet seg og ble foreldre til to barn i ung alder. Alt virket perfekt for omverdenen. Etter en kveld på byen sammen med søsteren, kom Tara aldri hjem. Ni dager senere ble Tara funnet død ved elvemunningen. Etterhvert avslørte etterforskningen at mannen David hadde transportert liket i sin bil, og han ble pågrepet og senere dømt for drapet på sin kone. David har tilbrakt syv år bak fengselsmurene, og blir løslatt på grunn av usikre beviser i den tekniske etterforskningen. Han er fast bestemt på å kjempe for å få sitt gamle liv tilbake, samtidig starter jakten på hvem som drepte hans kone.

Det dukker opp utfordringer og mistenksomme spørsmål både fra familie og omverden. Spørsmålet som alle stiller seg er om David virkelig er uskyldig dømt?

"Innocent" er en miniserie som består av fire episoder.

Bilder finner her

«Innocent» vises på TV 2 og TV 2 Sumo
Skjærtorsdag 29. mars kl. 21.40 Episode 1 og 2
Langfredag 30. mars kl. 21.40 Episode 3 og 4


Ønsker du tilgang til anmelderkopier, ta kontakt på mobil: 916 05 816 eller e-post: nina.engh@tv2.no.

Nøkkelord

Kontakter

Nina EnghPR- og medierådgiver

Pressekontakt for utenlandske serier, Hotel Cæsar, Bloggerne, Den nakne sannhet, Kompani Spitsbergen og Premier League.

916 05 816nina.engh@tv2.no

Bilder

Last ned bilde
Hermione Norris i "Innocent"
Hermione Norris i "Innocent"
Last ned bilde
"Top of the Lake: China Girl" - Elizabeth Moss
"Top of the Lake: China Girl" - Elizabeth Moss
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom