nLogic

Årets Juniper Networks Partner Marketing Manager

Del

Markedsansvarlig i nLogic, Karoline Johnsen, har blitt utnevnt som årets Partner Marketing Manager 2015 (EMEA) av Juniper Networks, på deres årlige Marketing Academy konferanse i Amsterdam.

Utnevnelsen har Karoline fått i stor konkurranse med over 100 Juniper Elite partnere i Europa, Midtøsten og Afrika.

Hun mottar utnevnelsen grunnet hennes enestående faglige prestasjon og evne til alltid å tenke kreativt og utenfor boksen. Karoline viser målrettet fokus til å strategisk og operativt legge planer for hvordan Juniper og nLogic kan ta større markedsandeler. Karoline er alltid blid og full av positivitet. Som et resultat av dette sprer hun glede og energi til resten av teamet, både i Juniper og nLogic.

nLogic har vært en fokusert og dedikert Juniper partner, siden etableringen av selskapet i 2007. Helt fra starten har de jobbet profesjonelt med markedsføring, salg og teknologisk rådgiving med et sterkt kundefokus. nLogic har etablert seg som Juniper sin dominante samarbeidspartner i Norge og en av de ledende innen sitt fagområde i Norden.

- Jeg vil gratulere Karoline og resten av teamet for deres dedikerte engasjement til å hjelpe våre kunder med å bygge de beste nettverkene, sier Erlend Bonesvoll, Adm.dir. 

- nLogic har gjennom mange år investert målrettet i å utvikle en langsiktig suksess sammen med Juniper. Karoline og resten av teamet demonstrerer hvordan opplæring, support og differensiering av Juniper sine produkter og tjenester kan skape større forretningsmuligheter, ikke minst for våre kunder. Det er derfor utrolig flott at Juniper setter pris på den profesjonaliteten Karoline legger ned i markedsføringen av vårt felles budskap. I tillegg er det veldig inspirerende, at et lite teknologiselskap i Norge, kan hevde seg i konkurransen med store internasjonale selskap. Dette gir energi og motivasjon til hele nLogic-teamet.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om nLogic

nLogic
nLogic
Karenslyst Allé 20
0278 Oslo

+47 406 18 888http://www.nlogic.no

nLogic tilbyr rådgivning, design, implementering og support av virksomhetstilpassede løsninger innen nettverkit-sikkerhet og datasenter. Vi bistår våre kunder med å velge strategier som skaper gunstigere TCO, som effektiviserer og skaper nye muligheter for forretningsdriften. Vi samarbeider med markedsledende teknologipartnere, og er sertifisert som Cisco Silver partner,  Juniper Elite partner og Palo Alto Gold partner. Gjennom erfaring og kompetanse kan vi utvikle og levere optimale nettverksløsninger for din bedrift. 

nLogic leverer løsninger til segmentene Service Provider, Enterprise og Offentlig sektor. nLogics løsninger møter de ulike forretningsbehovene innenfor hvert segment, og kan vise til gode referanser innen alle segmentene.

Følg saker fra nLogic

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra nLogic på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra nLogic

nLogic er stolte av å for andre år på rad, kunne kalle seg "Gasellebedrift"10.12.2015 10:55Pressemelding

For å komme på Dagens Næringslivs gaselleliste, basert på tall fra Bisnode AS, må bedriften de siste årene ha: Minst doblet omsetningen over fire år Positivt samlet driftsresultat Omsetning over én million kroner første år Levert godkjente regnskaper Unngått negativ vekst Registrert som aksjeselskap Dagens Næringsliv har siden 2003 kåret og presentert de norske Gasellene i samarbeid med det som nå heter Bisnode AS. Gaselle betyr forøvrig: Gaselle: Smekker, spenstig og hurtig liten antilope Gaselle: Rasktvoksende, lønnsom norsk bedrift nLogic kan dermed gå det nye året i møte både smekre og spenstige!

Bredbåndsfylket leder an i digitaliseringen av det offentlige - bygger nytt høyhastighetsnettverk for alle kommunene i Troms30.11.2015 12:40Pressemelding

Bredbåndssatsingen er en av de største felles regionale satsinger - noen gang - i Troms. Med det nye nettverket skal de være best mulig posisjonert for å møte kravene til økt digitalisering i offentlig sektor, og gi en forutsigbar høyhastighets infrastruktur i regionen. Bredbåndsfylket Troms bygger sammen med nLogic nytt 10Gb/s nettverk for alle kommuner og fylkeskommunen i Troms.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom