AF Gruppen

Arbeidsulykken ved E18 Tvedestrand-Arendal

Del

Det er med stor sorg vi har mottatt meldingen om at en ansatt hos AF Gruppens underentreprenør, Pon Equipment, døde 17. mai, som følge av en arbeidsulykke 15. mai på Nye Veiers prosjekt E18 Tvedestrand-Arendal.

Den ansatte ble alvorlig skadet da vedkommende kom i klem under demontering av en del fra en gravemaskin. Etter ulykken har den ansatte vært behandlet ved Oslo universitetssykehus, Ullevål.

Våre tanker og dypeste medfølelse går til de etterlatte og våre arbeidskollegaer. Pon, AF Gruppen og Nye Veier følger opp og bistår de berørte så godt vi kan.

Det gjennomføres egen granskning og gjennomgang av hendelsen. Nye Veier deltar i dette arbeidet. Partene stiller forøvrig sine ressurser til rådighet for Politiet og Arbeidstilsynet i arbeidet med å kartlegge årsaken til denne.

Kontakter

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et entreprenør- og industrikonsern. Konsernet omsatte for 13,7 mrd kroner i 2017 og har i dag ca 3800 medarbeidere. AF Gruppen  er notert på Oslo Børs (AFG).

AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på.

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom