Høyskolen Kristiania

Arbeidsnytt.no avvikles - Kristin Botnmark og Elin Ørjasæter går tilbake til full undervisning ved Høyskolen Kristiania

Del

I begynnelsen av februar ble nettavisen Arbeidsnytt lansert og den ble raskt en stor suksess med mange faste lesere. Den politisk uavhengige og dagsaktuelle nettavisen skulle presentere ulike perspektiver på dagens arbeidsliv med hovedfokus på HR, ledelsesfag og andre arbeidslivsspørsmål.

Kristin Botnmark og Elin Ørjasæter
Kristin Botnmark og Elin Ørjasæter

Torsdag 6. desember og 250 saker senere sender redaksjonen i Arbeidsnytt ut sitt siste nyhetsbrev. Nettavisen ble opprettet som et pilotprosjekt ved Høyskolen Kristiania vinteren 2018. Nå er det dessverre slutt for denne gang og Kristin Botnmark og Elin Ørjasæter går tilbake til fulle undervisningsstillinger på Institutt for Ledelse og organisasjon ved Høyskolen Kristiania.  

– Avisa var et pilotprosjekt, vi hadde en betaperiode som overgikk forventningene i lesertall, men som også viste at prosjektet krevde mer ressurser. Høyskolen er i sterk vekst, med både organisk vekst, oppkjøp og pågående store fusjonsprosesser. Instituttet som initierte Arbeidsnytt, ILO, er også i sterk vekst og får stadig flere studenter. I disse prosessene er det naturlig å konsentrere seg om kjernevirksomheten, som er undervisning og forskning, sier Kristin Botnmark.

– Vi ønsker oss fortsatt mer journalistikk om arbeidsliv, og håper andre kan ta ballen videre. Så vil vi takke alle bidragsyterne. Takk til frilanserne som har laget gode reportasjer og filmer, kommentatorer som har knust tall og forklart statistikk og gjestene i studio som har delt erfaringer og ekspertise. Ikke minst vil vi takke ansatte og studenter på Høyskolen Kristiania som har bidratt, både som skribenter, kamerafolk og heiagjeng, avslutter Elin Ørjasæter.  

Det er dog ikke helt over enda. Arbeidsnytt.no avvikler suksessivt med flere spennende saker frem mot jul, før de slår av lyset helt - for denne gang! 

Bilder

Kristin Botnmark og Elin Ørjasæter
Kristin Botnmark og Elin Ørjasæter
Last ned bilde

Om Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania
Høyskolen Kristiania
Prinsens gate 7-9
0152 Oslo

22 59 60 00http://www.kristiania.no

Høyskolen Kristiania ble grunnlagt i 1914 og tilbyr utdanning i Oslo, Bergen og på nett. Vi er en akkreditert høyskole med 10 000 studenter, 500 ansatte, drøyt 800 millioner i omsetning og over 100 studieprogrammer.

Vi ser på det som vårt samfunnsoppdrag å tilby tidsriktige, bærekraftige og fremtidsrettede utdannelser, basert på det fremste innen forskning og kunstnerisk arbeid. Nå er ambisjonen å bli Norges første private arbeidslivsuniversitet, en forlengelse av høyskolens stadig tettere bånd til arbeidslivet.

Fra 1. august organiseres høyskolen inn i fire «schools»;

  • School of Arts, Design, and Media
  • School of Communication, Leadership, and Marketing
  • School of Economics, Innovation, and Technology
  • School of Health Sciences

Følg saker fra Høyskolen Kristiania

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Høyskolen Kristiania på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Høyskolen Kristiania

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom