Høyskolen Kristiania

Arbeidsnytt.no avvikles - Kristin Botnmark og Elin Ørjasæter går tilbake til full undervisning ved Høyskolen Kristiania

Del

I begynnelsen av februar ble nettavisen Arbeidsnytt lansert og den ble raskt en stor suksess med mange faste lesere. Den politisk uavhengige og dagsaktuelle nettavisen skulle presentere ulike perspektiver på dagens arbeidsliv med hovedfokus på HR, ledelsesfag og andre arbeidslivsspørsmål.

Kristin Botnmark og Elin Ørjasæter
Kristin Botnmark og Elin Ørjasæter

Torsdag 6. desember og 250 saker senere sender redaksjonen i Arbeidsnytt ut sitt siste nyhetsbrev. Nettavisen ble opprettet som et pilotprosjekt ved Høyskolen Kristiania vinteren 2018. Nå er det dessverre slutt for denne gang og Kristin Botnmark og Elin Ørjasæter går tilbake til fulle undervisningsstillinger på Institutt for Ledelse og organisasjon ved Høyskolen Kristiania.  

– Avisa var et pilotprosjekt, vi hadde en betaperiode som overgikk forventningene i lesertall, men som også viste at prosjektet krevde mer ressurser. Høyskolen er i sterk vekst, med både organisk vekst, oppkjøp og pågående store fusjonsprosesser. Instituttet som initierte Arbeidsnytt, ILO, er også i sterk vekst og får stadig flere studenter. I disse prosessene er det naturlig å konsentrere seg om kjernevirksomheten, som er undervisning og forskning, sier Kristin Botnmark.

– Vi ønsker oss fortsatt mer journalistikk om arbeidsliv, og håper andre kan ta ballen videre. Så vil vi takke alle bidragsyterne. Takk til frilanserne som har laget gode reportasjer og filmer, kommentatorer som har knust tall og forklart statistikk og gjestene i studio som har delt erfaringer og ekspertise. Ikke minst vil vi takke ansatte og studenter på Høyskolen Kristiania som har bidratt, både som skribenter, kamerafolk og heiagjeng, avslutter Elin Ørjasæter.  

Det er dog ikke helt over enda. Arbeidsnytt.no avvikler suksessivt med flere spennende saker frem mot jul, før de slår av lyset helt - for denne gang! 

Bilder

Kristin Botnmark og Elin Ørjasæter
Kristin Botnmark og Elin Ørjasæter
Last ned bilde

Om Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania
Høyskolen Kristiania
Prinsens gate 7-9
0152 Oslo

22 59 60 00http://www.kristiania.no

Høyskolen Kristiania er en utdanningsstiftelse hvis formål er undervisning og forskning. Vi har studiesteder i Oslo, Bergen, Trondheim og på nett 

I 2017 fusjonerte Høyskolen Kristiania og Westerdals Oslo ACT, og den nye sammenslåtte høyskolen har til sammen 10 000 studenter, 460 ansatte, 700 millioner i omsetning og et spennende utdanningstilbud.

Vi er en akkreditert høyskole med solid økonomi der alt overskudd går tilbake til høyskolen og blir investert til det beste for studentene. I tillegg til høyskolestudier tilbyr stiftelsen høyere yrkesrettet utdanning gjennom Fagskolen Kristiania.

Følg saker fra Høyskolen Kristiania

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Høyskolen Kristiania på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Høyskolen Kristiania

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom