Treider

Arbeidsgivere søker etter nye medisinske sekretærer via Treider

Del

Vi i Treider har blitt en foretrukket samarbeidspartner for rekruttering innen helsesektoren for mange legekontorer og sykehus.

Korte studier for en lang karriere
Det er godt kjent at helsesektoren er en bransje som sliter med å rekruttere kvalifisert arbeidskraft. Vår utdanning, Medisinsk sekretær, er derfor et smart valg om man vil komme raskt ut i jobb. Vårt tette samarbeid med sykehus og legekontorer er en stor fordel når studentene våre skal ut i jobb etter endt utdanning.  Vi har tilbydd studiet Medisinsk sekretær i flere norske byer i lang tid, noe som har bidratt til at vi har fått et solid nettverk innen helsesektoren. Stadig flere legekontorer og sykehus velger å søke etter nye medisinske sekretærer gjennom vårt nettverk av studenter. De fleste av disse arbeidsgiverne velger å kun utlyse stillingene via oss.

Tilbakemeldingene fra arbeidsgiverne vi samarbeider med, er at de kjenner utdanningen til Treider godt og dermed vet hva kompetansenivået og behov for eventuell opplæring er. Siden dette er en praktisk yrkesrettet utdanning, så er behovet for opplæring innen flere av arbeidsområdene dekket i selve studiet. På studiet, Medisinsk sekretær, innebærer dette blant annet innføring i DIPS, opplæring i journalskriving og medisinsk terminologi. 

Ledige stillinger annonseres i studentnettverket
Når vi får inn ledige stillinger gjennom vårt nettverk, blir disse lagt ut på studentnettverket slik at både nåværende studenter og studenter som nettopp er ferdige med utdanningen blir varslet.  – For oss er det en viktig suksessfaktor at de som har studert hos oss kommer raskt ut i jobb etter endte studier, sier Tor Erik Børmarken, studie- og karriereveileder hos Treider. – Vi bistår derfor studentene våre med jobbsøk og ser at de studentene som jobber målrettet med sin søkeprosess raskest kommer ut i arbeid, ofte før de har fullført studiet, avslutter han. 

To ganger i året arrangerer vi jobbsøkerseminarer som skal forberede studentene på søknadsprosessen. I tillegg arrangerer vi også karrieredager to ganger i året. Her inviterer vi bemanningsbransjen innenfor hver enkelt utdanning for å styrke studentenes nettverk. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Treider

Treider
Treider
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

24 14 99 40https://treider.no

Om Treider
Treider tilbyr praktiske utdanninger innen mange ulike bransjer og yrker gjennom både hel- og deltidsstudier. Gjennom korte, praktiske kurs og studier, og tette bånd til næringslivet er vi skolen for alle som vil raskt ut i jobb, eller trenger kompetanseheving innenfor nytt eller eksisterende fagfelt. På denne måten bidrar vi til livslang læring.

Følg saker fra Treider

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Treider på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Treider

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom