Apollo

Apollo inngår millionavtale med Joker-Icopal

Del

Apollo fortsetter storsatsningen på treningsreiser. Nå kaster reisearrangøren seg inn det norske sykkeleventyret, gjennom en millionavtale med kontinentallaget Joker-Icopal.

Joker-Icopal
Joker-Icopal

Samarbeidet innebærer blant annet at Apollo via subbrandet Apollo Sports vil kunne tilby treningsreiser ledet av Norges beste syklister. I tillegg vil sykkellagets ryttere teste ut Apollo Sports hoteller og løyper på populære destinasjoner, og skape GPS-filer som Apollos gjester kan bruke på egenhånd.

– De siste årene har vi merket oss en økt etterspørsel rundt leiesykler på hotell og reisemål, og stadig flere har begynt å ta med egen sykkel på flyet. Derfor satser vi nå stort på å imøtekomme trenden, og samarbeidet med Joker-Icopal gir oss et unikt kvalitetsstempel, sier Apollo Sports-ansvarlig, Jon Engenes.

Sykkelreiser for alle

Til spørsmålet om hvem målgruppen for sykkelsatsningen er, minner Engenes oss på at nordmenn ikke bare er født med ski på beina:

– Sykling er enormt i Norge. Det finnes en sykkel i nærmest hver eneste bod og hage i landet, og flere har fått øynene opp for sykling som treningsform. Derfor vil reisene vi arrangerer med Joker-Icopal og løypene rytterne deres lager være tilrettelagt for ivrige utøvere og «hvermansen». Vi gleder oss veldig, forteller Engenes.

En unik verdi for sykkelsporten

Ole Brokhaug i Intersport legger ikke skjul på at det nye samarbeidet også har en unik verdi for Joker-Icopal og sykkelsporten i Norge generelt.

- Når man driver med idrett på toppnivå er kvalitet helt avgjørende når det kommer til treningsfasiliteter og arrangement, og det får vi virkelig med Apollo. De ser verdien i arbeidet som er blitt gjort gjennom mange år, og deler entusiasmen vår for både sykling og tiden som kommer. Dette samarbeidet er midt i blinken for oss som brenner for sykkel, og vi gleder oss til å komme i gang, sier han.  

Siden Apollo Sports ble lansert i 2009 har reisearrangøren tidoblet tilbudet, og salget av treningsreiser har økt med over 40 prosent siden fjoråret. I dag tilbyr Apollo 14 Sports-hoteller fordelt på ti ulike reisemål, og i tillegg til Joker-Icopal samarbeider Apollo også med blant annet med Det norske Triatlonforbundet og den svenske olympiske komité.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Joker-Icopal
Joker-Icopal
Last ned bilde
Apollo inngår samarbeid med Joker-Icopal
Apollo inngår samarbeid med Joker-Icopal
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 908 74 516http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med flyselskapet Novair, spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg saker fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom