Apollo

Apollo fester grepet om treningsreiser

Del

For å møte den rekordhøye etterspørselen av treningsreiser lanserer Apollo enda ett Sports-hotell på Fuerteventura: La Pared – powered by Playitas.

Siden lanseringen av Apollo Sports har Norges største arrangør av reiser til Hellas og Kroatia også blitt en av landets ledende på treningsreiser. Med et tidoblet tilbud siden 2009 og en økning på nærmere 30 % bare siden fjoråret, fester Apollo nå ytterligere grepet når de lanserer sitt ellevte Sports-hotell: La Pared – powered by Playitas.

- Det er med stor glede og stolthet at vi nå kan tilby våre reisende et Sports-hotell på Fuerteventuras vestkyst. For den aktive reisende, surferen og treningsentusiasten som ønsker seg eventyr og kvalitet vil la Pared – powered by Playitas innfri alle behov. Hotellet byr i tillegg på hakket mer ekstremsport enn resten av Apollo Sports-segmentet, som også gjør at vi til stor glede treffer en ny målgruppe, sier Christine Hafnor, produktansvarlig for Apollo Sports i Norge.

La Pared er opprinnelig en rolig surfeby, som årlig tiltrekker seg surfere fra hele verden. Med en beliggenhet et steinkast unna øyas beste surfestrand vil hotellet naturligvis satse stort på alle grener – fra bølge, - vind, - og kitesurf til SUP. I tillegg kan gjestene kjøre både motocross og firehjulinger, prøve seg på ekte ørkenløping og bli med på mange ulike gruppetimer ledet av profesjonelle instruktører fra Playitas og Apollo Sports.

- La Pared er like mye den perfekte basen for yogaentusiasten som for ekstremsportsutøveren og syklisten. Hotellet, anlegget og beliggenheten innfrir alle krav for å bli et Apollo Sports-hotell og som gjest her sitter du aldri på sidelinjen. Her er det du som er stjerna, sjefen og utøveren – og du som gjør jobben, smiler Hafnor. 

Gjennom subbrandet Apollo Sports tilbyr reisearrangøren nå totalt elleve ulike Sports-hotell fordelt på syv ulike reisemål, samt nordens bredeste aktivitetskalender.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 908 74 516http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med flyselskapet Novair, spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg saker fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom