Skydda

Åpner HMS-butikk på nett

Del

- Nå kan bedrifter endelig skreddersy en tryggere arbeidshverdag direkte via nettet. Bedre blir det ikke! sier markedssjef i Skydda Norge, Karoline Klatran.

- Alle skal tjene på sikkerhet i jobben!

Skydda er en av Norges ledende leverandør innen HMS- og personlig verneutstyr, og har valgt å kombinere sin nye e-handelsplatform med et digitalt kunnskapssenter. Her vil kundene med andre ord få tilbud om langt mer enn bare å handle produkter.

skydda.no – en fullstendig nyoppusset versjon av selskapets hjemmeside - kan bedrifter finne all informasjonen de trenger om personlig verneutstyr, gå gjennom opplæring, skaffe seg nødvendig kompetanse og spore opp utgåtte produkter.

Tilpasser produkter og tjenester

- Den største fordelen for kundene, er at de kan få skreddersydd sortimentet helt etter beriftens eget behov. At kundene nå vil kunne finne alt dette på en og samme plattform, har ikke vært mulig tidligere, sier markedssjef Klatran i Skydda Norge.

Hun forklarer at kunden får full valuta for pengene ved at en rådgiver fra Skydda gjør en HMS- og sikkerhetsvurdering av kundens bedrift, og deretter skreddersyr hvilke produkter som passer for bedriften. Dermed blir det enklere å bestille riktig produkt og riktig antall i nettbutikken.

Den samme netthandelsløsningen er allerede lansert i Sverige, og har vist seg å være en stor suksess.

Alle tjener på sikkerhet

- Hovedfokuset er å løse kundenes spesifikke behov, ved å finne de løsninger, produkter og tjenester som gjør dette på en best mulig måte. Utgangspunktet er at sikkerhet på arbeidsplassen skal være enkelt, og noe alle tjener på, utdyper Karoline Klatran.

Ved å endelig å samle hele sin portefølje på ett sted, vil ikke Skydda Norge bare kunne tilby en topp moderne e-handelsplattform, men også vil kunne fungere som et oppslagsverk innen HMS og personlig verneutstyr.

Et eksempel på dette er Skydda-katalogen. Den har i en årrekke vært selve «Bibelen» på det norske bedriftsmarkedet. Nå blir katalogen digitalisert på nye skydda.no - som en del av bedriftens nye online kunnskapssenter.

- Problemet med Skydda-katalogen har vært at den relativt raskt ble utdatert. Vår nye løsning vil alltid være oppdatert, slik at kundene slipper å forholde seg til produkter som ikke lenger er tilgjengelig.

Nøkkelord

Bilder

Last ned bilde
TRYGGHET PÅ ARBEIDSPLASSEN: Skydda Norge er
TRYGGHET PÅ ARBEIDSPLASSEN: Skydda Norge er
Last ned bilde

Lenker

Om Skydda

Skydda
Skydda
Postboks 686
1411 Kolbotn

http://www.skydda.no

Skydda Norge er en ledende leverandør av HMS-løsninger og personlig verneutstyr til industri- og byggesektoren. Skydda Norges misjon er å gjøre våre kunders hverdag tryggere, enklere og mer lønnsom. Kontakt oss gjerne på post@skydda.no | tlf.22 88 44 10 .

Følg saker fra Skydda

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Skydda på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Skydda

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom