Volkswagen

Åpner for bestilling av nye Volkswagen Polo

Del

Den tradisjonsrike småbilen Volkswagen Polo har vært blant klassens mest solgte i en årrekke, og nå kan kundene bestille den helt nye generasjonen.

Volkswagen Polo
Volkswagen Polo

Med nesten 17 millioner solgte biler, er Volkswagen Polo blant verdens aller mest suksessfulle småbiler. Også i Norge har Polo vært blant de mest populære i klassen helt siden introduksjonen av den første generasjonen i 1975. Med den sjette generasjonen Polo tøyer Volkswagen grensene for hvordan en bil i denne klassen skal være – både med tanke på plass og teknologi.

Den nye bilen har fått et helt nytt eksteriørdesign, vesentlig bedre plass innvendig, et førermiljø som er tilpasset en digital hverdag, moderne bensin- og dieselmotorer samt en rekke førerassistansesystemer som tidligere var forbeholdt større modeller.

Nå er det åpent for forhåndsbestilling av den nye modellen hos Volkswagen-forhandlere over hele Norge. Ved lansering vil bilen kunne bestilles med 1-liters bensinmotor på 65 eller 95 hestekrefter – hvor sistnevnte kan leveres med 7-trinns DSG automatgir. I løpet av høsten vil det også være mulig å bestille Polo med en bensinmotor på 115 hestekrefter samt toppmodellen GTI med 200 hestekrefter og sekstrinns DSG automatgir. GTI-modellen med manuell girkasse vil bli tilgjengelig fra sommeren 2018.

Polo kan nå leveres med hele ni forskjellige eksteriørfarger, men ytterligere fem farger vil bli tilgjengelig i løpet av tiden som kommer. Utstyrsnivåene Trendline, Businessline og Highline er tilgjengelige for bestilling nå, men mot slutten av året får kundene også mulighet til å velge de populære R-Line-pakkene.

Trendline

​​​​​Pris uten frakt- og leveringsomkostninger 

1,0 65 hk, 5-trinns manuell ​​

193 600,-

Businessline

 

1,0 TSI 95 hk, 5-trinns manuell​​

223 300,-

1,0 TSI 95 hk, 7-trinns DSG ​​

239 700,-

Highline

 

1,0 TSI 95hk, 5-trinns manuell​​​

233 500,-

1,0 TSI 95 hk, 7-trinns DSG​​​

249 900,-

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
Last ned bilde
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
Last ned bilde
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
Last ned bilde

Om Volkswagen

Volkswagen
Volkswagen
Frysjaveien 31b
0609 Oslo

240 33 300http://www.volkswagen.no/

Følg saker fra Volkswagen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Volkswagen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Volkswagen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom