Virke

Ansvarsløst avgiftsregime fra regjeringen 

Del

Virke Handel er skuffet men ikke overrasket over utfallet av revidert nasjonalbudsjett.

Direktør for Virke Handel, Harald Andersen.
Direktør for Virke Handel, Harald Andersen.
– Som fryktet gjør regjeringspartiene og KrF ingen grep for å stoppe den hurtigvoksende handelslekkasjen og tapet av arbeidsplasser i handel og næringsmiddelindustri. Virke handel er svært skuffet over budsjettavtalen, sier Harald Andersen, direktør for Virke Handel.
– En utredning om redusert sukkeravgift på drikkevarer med lavt sukkerinnhold vil neppe bidra til å stoppe handelslekkasjen, det er å stikke hodet i sanden, mens Norge taper arbeidsplasser, sier Andersen.
– Det vil også monne lite for folkehelsen når norske forbrukere har fått en tax free-kanal til å handle sukkervarer på nettet fra utlandet, sier Virke-direktøren oppgitt. 

Bilder

Direktør for Virke Handel, Harald Andersen.
Direktør for Virke Handel, Harald Andersen.
Last ned bilde

Om Virke

Virke
Virke
Henrik Ibsens gate 90
0255 Oslo

22 54 17 00http://www.virke.no

Virke er den ledende hovedorganisasjonen for handels- tjenestenæringen i Norge, og representerer over 21 000 virksomheter. Vi jobber for bedre rammevilkår for våre medlemmer, og et Norge som verdsetter og satser på de som driver virksomhet. 

Følg saker fra Virke

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Virke på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Virke

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom