NHO Service og Handel

Ann Marita (20) skal gi toppolitikerne en «makeover»

Del

Ann Marita Isaksen (20), som er 2. årslærling hos Lucky Frisør Pollen, får celebert besøk under Arendalsuka. På kundelisten står nemlig navn som Knut Arild Hareide (KrF), Tale Maria Krohn Engvik («Helsesista»), Monica Mæland (H) og Anniken Hauglie (H).

KLAR: Ann Marita Isaksen (20) er godt forberedt, og er klar for å ta i mot toppolitikerne.
KLAR: Ann Marita Isaksen (20) er godt forberedt, og er klar for å ta i mot toppolitikerne.

2018 er Yrkesfagenes år, og derfor er det lærlingene som rår under Norske frisører- og velværebedrifters (NFVB) arrangementer under Arendalsuka.

Kreative talenter

Hvert år tar frisørbransjen inn cirka 600 nye lærlinger, og er virkelig en av de store lærling-fagene i Norge. Men dette kan man ikke ta for gitt. NFVB er blant de som jobber for å sikre tilstrekkelig pågang av riktige talenter til fagene, og for å unngå at noen dropper ut av utdanningen.

- Dette gjør vi blant annet ved å ha fokus på kvalitet og motivasjon. Men vi ser at mange av de flinkeste elevene på ungdomsskolen sluses inn på studiespesialisering, til tross for at elevene kanskje har sterkere kreative talenter som gjør seg godt i et kreativt yrke som frisør, sier president for NFVB, Edel Kristin Teige.

- For oss er det helt avgjørende at politikere og andre influensers snakker opp yrkesfag, legger hun til.

Gleder seg

Derfor skal KrF-leder Knut Arild Hareide , Anniken Hauglie (H), arbeids- og sosialminister, Monica Mæland (H), kommunal- og moderniseringsminister, og Tale Maria Krohn Engvik, bedre kjent som «Helsesista», få en «make over» hos det som er en av de store bransjene for lærlingplasser. De skal alle få en mindre behandling hos de dyktige lærlingene hos Lucky Frisør. 

- Vi er veldig glade for at toppolitikerne og «Helsesista» stiller opp og setter fokus på frisørlærlinger. Lærlingene får vist hvor flinke de blir til frisering, styling og make-up i løpet av læretiden i frisørbransjen, sier Teige.  

Frisørtimene på Arendalsuka:
(Lucky Frisør Amfi Arendal. Vesterveien 4, 4836 Arendal).

  • Tirsdag 14. august klokken 15.00: Knut Arild Hareide (KrF).
  • Onsdag 15. august klokken 11.00: Monica Mæland (H).
  • Onsdag 15. august klokken 16.00: Anniken Hauglie (H).
  • Torsdag 16. august klokken 13.00: Tale Marie Krohn Engvik «Helsesista».

Kontaktperson for frisørtimene:
Edel Kristin Teige,
president i NFVB.
TLF: 95104786.
E-post:edel@ethaarstudio.no

Kontakter

Bilder

KLAR: Ann Marita Isaksen (20) er godt forberedt, og er klar for å ta i mot toppolitikerne.
KLAR: Ann Marita Isaksen (20) er godt forberedt, og er klar for å ta i mot toppolitikerne.
Last ned bilde

Om NHO Service og Handel

NHO Service og Handel
NHO Service og Handel
Næringslivets Hus, Middelthunsgt. 27
0307 Oslo

+47 23 08 86 50http://www.nhosh.no

NHO Service og Handel er en av de to største landsforeningen i NHO og består av 2.380 bedrifter med 6.000 virksomheter og 86.000 årsverk. Bransjene er: Arbeid og inkludering, Bemanning og Rekruttering, Forvaltning, drift og vedlikehold (FDV), Helse og Velferd, Renhold og Eiendomsservice, Sikkerhet og Beredskap,  Handel, samt Frisør og Velvære. Noen av bransjene har egen fagsjef/rådgiver, mens andre har sekretariater som yter service til medlemmene. Gratis tilgang på juridisk bistand er en viktig medlemsfordel.

NHO Service og Handel har to hovedmålsettinger: Vi vil 1) bidra til økt seriøsitet i arbeidslivet og 2) bidra til å utvikle bedre tjenester i Norge. Under dette ligger våre mål om å bidra til økt profesjonalitet, økt verdiskaping og sikre arbeidsplasser.

Følg saker fra NHO Service og Handel

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NHO Service og Handel på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NHO Service og Handel

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom