Thon Hotels

Anmeldelse: Terningkast fem til Bristol Grill

Del

Bristol Grill er et av få klassiske spisesteder i Oslo. I travleste tid på året med tradisjonell norsk julemat på menyen, fikk restauranten terningkast fem av godt.no. Fine råvarer, lekre presentasjoner og nydelig smaksopplevelse er oppsummeringen.

Konseptet Bristol Grill tar utgangspunkt i årstidenes variasjoner, og komponerer både internasjonale og norske retter. I disse dager er det tradisjonelle norske juleretter som dominerer menyen

Fikk terningkast fem
Restauranten fikk nylig terningkast fem av godt.no. Restauranten får skryt for godt håndverk og fine råvarer. Forrettene overgår anmeldernes forventninger og de er meget begeistret over pinnekjøttet og lutefisken. 

"Selv om lutefisken er nær fullkommen er pinnekjøttet kveldens suverene høydepunkt. Det urøkte kjøttet fra Stavangers fine slaktehus A. Idsøe har en frisk og tillitsvekkende rødfarge som står i sterk kontrast til den intetsigende grå fargen du ofte ser på pinnekjøttet. Tallerkenen bugner med en nesten vulgær haug av kjøttfulle pinner og en søt, dyp og kompleks kålrabistappe. Potetene er av typen Gulløye som mange hevder er den aller beste til julematen. Men etter at den første biten av herlig fett og salt pinnekjøtt med perfekt tyggemotstand har satt seg fast i tennene, blir valget av poteter kun av akademisk interesse mens man selv blir stadig mer salig.", lyder utdrag fra anmeldelsen.Les hele anmeldelsen her

Ikke bestill julebordet i siste liten
Mange venter helt til november med å booke julebordet sitt. Når hele Norge skal ut å spise er det lurt å være ute i god tid om man vil ha en bestemt restaurant på en bestemt dato.

- Det er noen få ledige bord igjen på enkelte dager. Vi gjør det vi kan for å få plass til alle som vil spise hos oss, sier Alexander Bergh, driftsdirektør ved Hotel Bristol. Ellers kan man jo alltids booke julebordet for neste år nå, så vet man at det serveres god mat, legger Bergh til.

Bestill julebord på Bristol Grill her eller ta kontakt på post@bristol.no eller tlf: 22 82 60 22. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Thon Hotels

Thon Hotels
Stenersgata 2
0105 Oslo

+47 23 08 00 00https://www.thonhotels.no/

Thon Hotels er en av Norges største hotellkjeder, og er en del av Olav Thon Gruppen. I Norge finnes ca. 70 hoteller, 8 i Brussel og 1 i Rotterdam. Thon Hotels har over 2,6 millioner gjestedøgn i løpet av et år. Vi er medlem av verdens største allianse av uavhengige hotellkjeder, Global Hotel Alliance (GHA).

Følg saker fra Thon Hotels

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Thon Hotels på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Thon Hotels

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom