TV 2

Anders Hoff blir ny Skal vi danse-programleder

Del

Denne høsten får Katrine Moholt med seg Anders Hoff, kjent fra "Raske Menn", som sin programledermakker i "Skal vi danse".

Foto: Bjørn Wad/TV 2
Foto: Bjørn Wad/TV 2

Den 2. september starter sesong 13 av "Skal vi danse" på TV 2. Katrine Moholt leder programmet for sjuende gang, og denne høsten får hun med seg Anders Hoff som makker, kjent fra "Raske Menn".

- Det er en ære å få lov og være en del av den trettende sesongen av "Skal vi danse". Jeg har faktisk ventet i tretten år på å bli spurt, så jeg har skjønt at jeg ikke var førstevalget, men det er en utrolig hyggelig å endelig få sjansen, sier Hoff.

Katrine Moholt ser fram til å jobbe med Hoff i høst: 

- Jeg har kjent Anders i mange år, og vi har alltid hatt lyst til å jobbe sammen. Endelig fikk vi muligheten, og jeg gleder meg så veldig! Jeg har alltid vært stor fan av ”Raske Menn”, og Anders har en så fin kombinasjon av å være morsom, varm, inkluderende og interessert! Det ryktes også at han er en god danser, så da får vi se om jeg får lurt han ut på dansegulvet i løpet av høsten, sier Moholt.

Komiker Anders Hoff har stor respekt for hva som kreves for å bli en god danser.

- Jeg elsker dans. Jeg blir skikkelig glad av dans. Jeg har aldri danset noe aktivt selv, men jeg er rimelig god til å danse i dusjen, eller hva det heter. Jeg er gift med en utdannet danser, så jeg vet hva som kreves for å danse på høyt nivå. At de tør å utsette kroppen sin for dette er imponerende i seg selv, og at de ønsker at en halv million mennesker skal se på i tillegg, er galskap, sier Hoff.

Programdirektør Jarle Nakken ønsker Hoff velkommen tilbake til TV 2

-Anders Hoff er tilbake i TV 2, og vi gleder oss til at han skal lede oss igjennom lørdagskvelden sammen med Katrine Moholt og resten av ”Skal vi danse”- teamet, sier Nakken.

 -De fleste kjenner Anders fra trioen ”Raske Menn” og vet allerede at han er veldig morsom og sjarmerende. Vi gleder oss til at Anders får vist nye sider av seg selv i ”Skal vi danse” hvor han skal lede programmet sammen med Katrine, men hvor hovedoppgaven blir å gjøre deltagerintervjuene når kjendisene går av parketten med høy puls. Det er ingen lett oppgave men Anders er flink med folk og rask i replikken så jeg gleder meg til første sending den 2. september, sier Nakken.

"Skal vi danse" har sesongpremiere på TV 2 lørdag 2. september, og produseres av Monster for TV 2.

Kontakter

Anne Martha LeidlandPressekontakt

Skal vi danse, Senkveld, Best Før, Fingrene av fatet, Amatørenes Mester, Truls a la Hellstrøm og Skal vi Danse.

476 45 065 / 55 90 80 15aml@tv2.no

Bilder

Foto: Bjørn Wad/TV 2
Foto: Bjørn Wad/TV 2
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom