Unio

Anders Folkestad tar ikke gjenvalg som Unio-leder

Del

Anders Folkestad har informert valgkomiteen i Unio om at han ikke tar gjenvalg som leder. - Etter 14 år som leder av Norges nest største hovedorganisasjon, er det tid for å overlate ansvaret til nye krefter, sier Folkestad i en kort kommentar.

Valgkomiteen har vært kjent med Folkestads beslutning i en viss tid, og har brukt tida til å jobbe med aktuelle etterfølgere.
- Anders Folkestad har gjort en flott jobb som leder gjennom disse årene, og etterlater seg en solid og slagkraftig organisasjon. Vi synes det er synd å miste ham som leder, men har forståelse for at han ønsker å prioritere annerledes framover, sier leder av Unios valgkomité, Kolbjørg Ødegaard.
- Det finnes mange gode ressurser i Unio, og vi har et godt grunnlag når vi skal velge noen til et så viktig verv som det er å være Unio-leder, legger hun til.

Kontakter

Leder for valgkomiteen, Kolbjørg Ødegaard, 934 05 725
Anders Folkestad, 908 99 244

Bilder

Om Unio

Unio
Unio
Stortingsgata 2
0158 Oslo

22 70 88 50http://www.unio.no

Unio er Norges nest største hovedorganisasjon med om lag 350 000 medlemmer. Unio er partipolitisk uavhengig, og er en aktiv aktør i arbeidslivspolitikken med et bredt samfunnsengasjement. Vi er opptatt av at offentlige tjenester har god kvalitet. For å oppnå dette er mer penger til tjenestene, økt bruk av kvalifisert personell og bedre lønnsuttelling for utdanning og kompetanse avgjørende. Unio er en pådriver for at en størst mulig del av befolkningen er sysselsatt og at arbeidslivet legger til rette for inkludering og likestilling.

Følg saker fra Unio

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Unio på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Unio

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom