Amer Sports Norge

Amer Sports kommenterer Rottefellas påstander

Del

Amer Sports merkevarer Salomon og Atomic lanserte det nye bindingssystemet Prolink 1. Januar 2016. Rottefella hevder at Amer Sports gjennom Prolink kopierer deres produkter og løsninger, i tillegg at markedet blir villedet. I det følgende kommenterer Amer Sports påstandene.

Credit: Christoffer Sjostrom / Salomon Brand Center
Credit: Christoffer Sjostrom / Salomon Brand Center

Amer Sports merkevarer Salomon og Atomic lanserte det nye bindingssystemet Prolink
1. Januar 2016.  Bindingssystemet vil bli et supplement til selskapets allerede eksisterende bindingssystem SNS. Markedet har vist tydelig etterspørsel etter mer valgfrihet for forbrukerne, og Prolink svarer på denne etterspørselen.

Med Prolink gir Amer Sports forbrukerne mer valgfrihet innenfor langrennstøvler og bindingssystemer. Prolink er en ny innovasjon som Salomon og Atomic har utviklet sammen og som gir en tett kontakt med skien og en eksepsjonell følelse med snøen. Prolink er kompatibelt med det andre bindingssystemet på markedet.

Rottefella hevder at Amer Sports gjennom Prolink kopierer deres produkter og løsninger,
i tillegg at markedet blir villedet. 

Det nye Prolink bindingssystemet er et nytt produkt basert på offentlig tilgjengelig teknologi. De siste årene har Salomon og Atomic jobbet intenst med forskning og utvikling for å kunne tilby forbrukerne nye produktfordeler og mer valgfrihet. Dermed utvikles langrennssporten videre.

- Det eksisterer ingen brudd på Rottefellas rettigheter, verken innen design, trademark, patent eller markedsføringsloven. Lanseringen representerer et eksempel på sunn konkurranse som vil komme forbrukerne til gode. Vi har gjort ting riktig og fulgt alle lover og forskrifter. For første gang har forbrukerne et virkelig valg i forhold til de langrenns skoene og bindingene de prefererer. Valget er deres, sier Country Manager i Amer Sports Norge, Simen Mørdre.

Salomon og Atomic vil fra vinteren 2016/2017 tilby et komplett sortiment langrenns støvler og bindinger designet for SNS og Prolink.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Credit: Christoffer Sjostrom / Salomon Brand Center
Credit: Christoffer Sjostrom / Salomon Brand Center
Last ned bilde
Salomon Prolink
Salomon Prolink
Last ned bilde

Lenker

Om Amer Sports Norge

Amer Sports Norge
Amer Sports Norge
Eyvind Lychesvei 9C
1338 Sandvika

+47 675 51 330http://www.amersports.com
Amer Sports er en av de ledende sportsselskaper i verden. Amer Sports Norge AS er et heleid datterselskap av Amer Sports. Vi representerer merkene Salomon, Atomic, Suunto og Wilson i Norge. Produktene inkluderer ski, brett, bindinger og støvler for alpint, snowboard og langrenn. Videre fottøy, sportsklokker, golf, racket og lagidretter, samt tekstiler for sommer -og vinteraktiviteter og fritid. Amer Sports har gjennom sine merkevarer Salomon og Atomic i flere ti-år bidratt til innovasjon og utvikling av norsk langrenn. Amer Sports Norge består av 25 ansatte og hadde en total omsetning på 193 MNOK i 2014.