Amedia satser videre på nettfotball

Del

Amedia forlenger avtalen med Norges Fotballforbund og Fotball Media om direktesendte fotballkamper fra PostNord-ligaen i sine nettaviser i to nye år.

 – Den første sesongen med direktesendinger på nett-tv til våre abonnenter var så vellykket, og vi opplevde et stort ønske fra våre lesere om å videreføre samarbeidet med Norges Fotballforbund, sier Amedias konsernsjef Are Stokstad. 

– Jeg er veldig glad for at vi nå kan jobbe langsiktig med å utvikle produktet ytterligere, sier han.

 I 2015-sesongen formidlet konsernets aviser mer enn 200 kamper fra nivå tre, som fra kommende sesong har fått navnet PostNord-ligaen. En rekke kamper ble fulgt av flere tusen seere. Spesielt var det stor interesse rundt prestisjefylte lokaloppgjør. Stokstad og Amedia regner med å direktesende enda flere kamper i 2016- og 2017-sesongen. Kampene vil, som sist sesong, være tilgjengelige for alle betalende abonnenter som har registrert seg i konsernets digitale innloggingsløsning aID. Per i dag er det 400.000 registrerte aID-abonnenter rundt om i hele Norge. 

– Amedia er landets fremste utgiver av lokale medier. Mange steder er det et stort engasjement om lokal fotball. For våre medier er det viktig å kunne gi abonnentene et tilbud om godt og eksklusivt innhold på et område det er så omfattende interesse for, uttaler Are Stokstad. 

– Vi er glade for at interessen for kampene i PostNord-ligaen stadig vokser, og det er svært gledelig at Amedia satser på forlengelse av fjorårets suksess med streaming av 2. divisjonskamper. Slik får vi spredt de gode kampopplevelsene fra PostNord-ligaen ut til enda flere fotballentusiaster rundt om i landet, sier Kjetil Siem, generalsekretær i Norges Fotballforbund. 

- Vi hadde meget god erfaring med dette i fjorårssesongen, og er veldig glade for at avtalen nå forlenges. Både for klubbenes del, som får et større potensiale å hente ut kommersielt, og ikke minst for alle tilhengerne som får mulighet til å følge laget sitt enda tettere både hjemme og borte, sier styreleder i Divisjonsforeningen, Anders Eggen.

Kontaktpersoner: 

Amedia: Kommunikasjonssjef Hallgeir Westrum, tlf 90 75 07 64, hallgeir.westrum@amedia.no 

Fotball Media: Daglig leder Knut Kristvang, tlf 970 39 850, knut.kristvang@fotball.no

Om Amedia

Amedia
Amedia
Akersgata 34
0107 Oslo

22 00 90 00http://www.amedia.no

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 1,9 millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.