Amedia

Amedia og Egmont Publishing møter pressen

Del

I forbindelse med Amedias overtakelse av Nettavisen og Egmont Publishings kjøp av Side2, Side3 og blogg.no, inviteres pressen til Amediahuset, Akersgata 34, Oslo, mandag 16. oktober kl 10.

Deltakere er konsernsjef Are Stokstad, Amedia, administrerende direktør Espen Asheim, Egmont, sjefredaktør og administrerende direktør Gunnar Stavrum, Nettavisen.

Kontakter

Om Amedia

Amedia
Amedia
Akersgata 34
0107 Oslo

22 00 90 00http://www.amedia.no

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 1,9 millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg saker fra Amedia

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom